🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Разширяване и свиване на времето

Разширяване и свиване на времето

  1. Разширяване и свиване на времето
  2. Вие можете да промените времето
  3. Медитация - Разширяване и свиване на времето

Медитация - Разширяване и свиване на времето

Целта на тази медитация е да научите как да разширявате и съкращавате времето.

Вие можете да поискате един приятел да ви задава тези въпроси, да ги задава умствено или да ги запише на касета и след това да ги пусне отново, като спира, за да ви даде време за отговор. Ако вие сте сам, вие можете да отговорите на тези въпроси умствено, да изговаряте вашите отговори гласно, записвани на касета или да напишете вашите отговори.

Стъпки: Влезте в състоянието на вашият Висш Аз за тази медитация.

Разширяване на времето: Като ваше Висш Аз, дайте на себе си съвет по следващите въпроси. Вие бихте могли да искате да се преструвате, че вашият Висш Аз е един мъдър консултант, съветвайки ви относно тези неща.

 

1. Каква е вашата по-висша цел за следващия месец? Следващите три месеца? Следващата година? Открийте толкова много, колкото можете относно тези по-висши цели. Обяснете ги по много възможни начини.

2. Кое е единственото най-важно нещо, което вие бихте направили във всяка от тези области, за да изпълните вашата по-висша цел:

а) средства за преживяване (работа, кариера, главна дейност)

б) материално изобилие (предмети, пари)

в) околна среда (пространство за живеене, местоположение)

г) дейности за духовно израстване

д) благополучие (здраве, фитнес, почивка, хоби, пътуване)

е) връзки (кои са две от най-важните връзки и какво вие можете да направите, за да помогнете на всеки един от тях? Как могат тези връзки да съдействат за вашата по-висша цел?

3. Има ли нещо, което може да е необходимо да оставите, за да създадете тази по-висша цел? Какво ниво на ангажираността ще е необходимо, за да се създаде това? Как вие можете да създадете тази по-висша цел с повече радост?

4. Каква една стъпка бихте могли да направите през следващата седмица, за да започнете да изпълнявате тази по-висша цел?

Съкращаване на времето: Мислете за вашата по-висша цел за следващата година. Представете си, че има известен брой стъпки, за да се създаде тази по-висша цел.

1. Постигнете едно усещане за тези стъпки, колко много са те, колко сложни, в какъв ред те ще се минат и пр.

2. Вижте себе си радостно да правите тези стъпки, разширявайки се и ставайки по-светъл с всяка стъпка. Вие можете да видите себе си, прескачайки стъпки и отивайки направо до вашата цел.

3. Нека вие почувствате емоциите, които ще имате, ако вие вече сте съзрели тази по-висша цел. Почувствайте това увеличаващо се излъчване от вашето тяло. Кажете си: „Сега аз създадох....” (каквато и да е вашата по-висша цел)

4. Когато вие сте готови, върнете се в стаята, припомняйки си цялото ръководене, което току-що получихте.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...