Назад до Станете вашият Висш Аз

Станете извор на светлина

  1. Станете извор на светлина
  2. Медитация - Станете извор на светлина

Вие сте лечители, учители и водачи. Вие сте тук, за да донесете директно нова информация, идеи, излекуващи средства, и любов в която и да е област вие избирате да работите. Вие ще работите в много полета, тъй като новото съзнание се нуждае да бъде изградено във всяка сфера на обществото. Когато вие израствате духовно и пробуждате вашата вътрешна светлина, вие ще станете един извор на светлина и ще пробуждате други.

Вие, като ваше Висш Аз, съществувахте в по-висши измерения на светлина, преди вие да изберете да бъдете родени. За да живеете на тази планета, вашият Висш Аз първо създаде едно духовно тяло и това стана моделът, който постави вашите чакри, меридиани и енергийни системи. След това вашият Висш Аз привлече към вашето духовно тяло, вашите умствени емоционални и физическ енергийни тела.

Представете си, че един ден вие се обличате с много блузи, панталони, чорапи и след това прибавяте към тях няколко тежки палта и шлифери. Как бихте се почувствали? Така приблизително се чувства и вашият Висш Аз, за да влезе в едно физическо тяло. Вие се учудвате понякога, защо се чувствате толкова тежки! Когато вашият дух напуща вашето физическо тяло, вие изоставяте тази черупка и се завръщате в безформената същност на вашият Висш Аз.

Тъй като вие идвате от измерения на по-висш дух и светлина, мнозина от вас намират това тежко да живеят в материалното измерение на Земята. Някои от вас все още не са се свързали напълно с вашето тяло и предпочитат да живеят повече във вашия ментален свят, отколкото във физическия свят. Вие може би искате да можете да създавате неща толкова бързо и лесно, както можете да си ги представите във вашия ум, тъй като вие имате смътни спомени от по-висшите измерения, където вие създавахте неща в момента, когато мислехте за тях.

Като ваше Висш Аз, вие сте имали широка мрежа от сходно мислещи приятели, всички заедно работещи за по-висша цел. Мнозина от вас дойдохте на земния план заедно, като една душа - група. Вие може да почувствате един миг на разпознаване едни други, когато се срещнете във вашия живот на земята - сякаш вие срещате един стар приятел, който не сте виждали от кратко време. Някои от вас са били работили през много животи-време на земния план. Някои са дошли едва отскоро. Вие бяхте привлечени тук, поради изключителната възможност през тези времена, които предлагат лекуване, учене и донасяне на светлина, което дава на вашият Висш Аз възможността да израсте дори по-светещо.

Вашият Висш Аз знаеше колко много смелост изискваше това да дойде в измерения на материя - земния план - с неговите по-големи смущения и да остави зад себе си фините ясни хармонични енергии на по-висшите измерения. Вашият Висш Аз искаше израстването което идваше от научаването - да донесеш собствените по-фини енергии във вашия план и във вашия живота на земята.

Вашият Висш Аз предусещаше, че уроците, които вие щяхте да научите бидейки в по-бурни енергии на земния план, щяха много да добавят към неговото излъчване, когато вие се научавахте твърдо да държите вашата светлина между тези енергии.

Мнозина от вас, все още имат слаби спомени за постоянната любов и подкрепа, която вие сте получавали в по-висшите измерения. И като резултат - вие може да сте имали трудно детство по едно време, чувствайки се неразбрани или неоценени от тези около вас. Вие може да сте усещали, че светът би трябвало да влагат повече чувство и това, че хората не е било нужно да усещат болка и смущение, които те изпитваха. Вие може усилено да сте се опитвали да доставите удоволствие на всички около вас,тъй като сте искали другите да се чувстват добре. Вие можехте “да усещате” емоциите на другите и често не знаехте кои бяхте вие, тъй като се чувствахте загубен в техните чувства. Дори вие може да сте взели тежестите и мъките на други, като ваши собствени и се опитвахте да разрешите техните проблеми вместо тях.

Вие може да сте избрали едно трудно детство, тъй като знаехте, че това щеше да изгради силен характер, необходим, за да се изпълни вашата цел в живота. Когато други не ви разпознаваха кой сте вие, вие имахте възможността да растете като вярвахте в себе си, без необходимостта от външно оценяване. Тази липса на външно оценяване ви помогна да станете самостоятелен и независим, позволявайки ви да намерите вашите собствени посоки, без да разчитате на други. Това ви направи по-разбиращ какво изживяват други и развихте вашето състрадание.

Като дете вие не бяхте напълно самотен и неразбран. Вашите родители разпознаваха кои бяхте вие, до степента да познаят кои бяха те самите. Много възвишени същества пожелаваха доброволно да дойдат като учители или самите те стояха около децата. Така че можаха да посадят семена на израстване за вас, лечителите и учителите. Вие може да си спомняте един учител или специален възрастен приятел, който е направил една значителна промяна във вашия живот.

Много висши същества са майки, бащи, учители в училище и бавачки на деца, тъй като много от децата родени днес са еволюирали и стари души. Тези специални хора, които идват да работят с деца знаят, че няколко окуражителни думи, един миг на разпознаване, една искра на интерес, може да пробуди идващите деца за светлината, за техните цели и увеличат резултатността от целия техен живот.

Вие знаехте колко силни вие щяхте да бъдете вътрешно и, че няма значение в каква трудна ситуация се намирате самите вие - вие ще намерите начин да я преобразите. Първата заповед за работа за всички вас е била да излекувате себе си, тъй като повечето от вас дойдоха във вибрации и енергии, които бяха много повече бурни, отколкото тези, в които вие съществувахте преди да бъдете родени. Не чувствайте че сте сгрешил, защото чувствате съмнение, вина, печал или страх. Разберете, че това са чувствата, които идват със съществуване във физическо тяло в този период на човешката еволюция.

Вие може би сте избрали за лично изживяване някои от човешките сфери, които като цяло все още не са еволюирали - като страх или съмнение знаейки, че като сте намерили начина да ги промените във вас самите ще бъдат оръдия, които можете да дадете на други. Защото всяка част от вас, която вие сте довели до по-висока вибрация, вие правите това по-лесно и за други да доведа една подобна част от тях самите към по-висока вибрация. Вашите избори, телепатично и енергетично, стават възможни и за други. По всяко време, когато вие обичате себе си или изразявате състрадание или мъдрост, вие създавате принос към цялото човечество.

Вие ясно съзнавахте, че щяхте да дойдете на земята през едно време, когато на земята ставаха много промени. Между другото, по времето на вашия живот много повече значителни промени ще станат, отколкото през което и да е друго време в историята. Например, вашето население нараства много по-бързо, отколкото в което и да е време в миналото и вашите социални и културни структури ще се променят бързо, за да се изравнят с промените, които изискват това.

Вие сте строителите на новото. Вие сте тук, за да помогнете на хората да направят това преминаване и вие можете да започнете, като разширите вашето собствено съзнание, да излекувате себе си и да спомогнете вашата работа на живота ви да достигне до света.

Размирни времена, в които нещата се променят, предполагат много повече възможности за израстване. Вие бихте могли да помислите за една птица, която се опитва да лети. Ако няма въздушен поток, това е много по-трудно да стане.

Също като птицата, вие се нуждаете от точното количество движение и промяна - бурност - за да растете. Мнозина от вас започнаха много по-активно да търсят своето духовно израстване, през това време на криза и промяна. Макар, че вие не се нуждаете от кризи за да растете, мнозина от вас правят промени само когато нещата се объркват или, когато старото вече не работи така добре, както това е било преди.

Когато сте били дете, вие може да сте чувствали, че имахте една специална цел или мисия.

Вие може да сте чувствали, че сте имали една специална цел или мисия да изпълните, макар че вероятно вие не знаехте какво беше това. Вашите съмнения относно вашата отговорност може да са нарастнали, когато се намерите извън оценяването на вашето вътрешно чувство за лична стойност. И все пак, въпреки трудности или липса на подкрепа от други, вие бяхте тласнати напред от една могъща вътрешна сила да продължите да търсите, откривате и изпълнявате вашата по-голяма цел.

Тъй като плътността на материята често може да ви блокира от спомнянето, кои бяхте вие и какво е вашата по-висша цел, мнозина от вас се бяха загубили в себекритикуване и съмнение. Повечето от вас бяха загубили своята резултатност за изпълнение на вашата по-висша цел, като се съмнявахме в себе си. Важно е да вярвате във вашите сънища! Те ви показват вашата специална цел. Ако вие все още не сте намерили вашата по-висша цел вярвайте че всичко което правите, ви води към този по-висш път. Вие ще имате едно много по-голямо усещане каква е вашата по-висша цел, когато вие продължавате да растете.

Всеки един от вас е роден с една специална цел - да изпълни една уникална роля, която никой друг не би могъл да изпълни. Вие сте избрани да бъдете начело на промяната, която идва да допринесете за изграждане на новите форми, които ще подкрепят една свръхсъзнателна реалност. Мнозина от вас са привлечени да бъдете независими, така че вие да можете свободно да проектирате и осъществявате вашите собствени идеи: ако вие работите за една компания, вие предпочитате положения, които ви позволяват да можете да изкажете мнението си как да се извършват нещата.

Рейтинг:
3.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Дете Кристал
Който твърди, че това са глупости той е глупака. :) Ние не сме тук случайно, а сме тук за да ви помогнем. Приемете това на което имаме да ви научим. :) Бъдете поне една идея по-позитивни.
Николай Стоев
Най-трудно е отпускането :)
Katy Baby
touch my soul
Пенка Илчева
незнам дали е истина ,но докато го четях,плаках...
mimito
pylni glupusti tova sa izme6lwteni
Коментирай
loading...