🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Станете вашият Висш Аз

Промените на Земята

  1. Промените на Земята
  2. Мнозина от вас са чувствителни към енергия

Поздрави от Орин!

Вие навлизате в едно драматично и вълнуващо време. Има една енергийна вълна, която преминава през вашата галактика, която променя посоката на целия живот, който тя докосва. Тази вълна въздейства на самата същност на енергия и материя, довеждайки цялата материя във по-висока вибрация. Макар, че тя едва започва да идва на земния план, вие може би вече чувствате въздействието на тази Висша вибрация на светлина. Вие може би получавате повече проницателност, имате по-често повтарящи се психически и телепатични изживявания, както и чувство за по-дълбока необходимост да знаете целта на живота си и да я приложите. Вие може да чувствате, че имате по-малко време и повече неща да извършите. Тъй като тази вълна променя същността на времето...

Някои от нас дойдоха като водачи, за да ви помагат през това специално време. Ние открихме много относно тази енергийна вълна; ние знаем, че това е светлина и съзнание. Ние открихме, че като работим с нея и се присъединяваме към тази светлина, възможността за еволюция и израстване е огромна.

Вашите древни пророци предсказаха тази вълна; и мисълта за важно преустройство през вашето сегашно време беше посадена, за да ви подготви затова. Някои предвидиха това като едно време на земна катастрофа. Такива катастрофи не е необходимо да се случат; те са символи на вътрешни промени, които може да станат - когато мисли, усещания и мисловност на отношение на по-низшата природа напуснат и са заменени с тези от едно Висше естество. Вие може да поемете тази вълна от светлина и да изпитате повече радост, мир и любов, отколкото вие някога сте познали. Започнете да правите това, като приемете вашето духовно израстване, свързвайки се с вашето Висше Аз и работейки със светлината.

Направете малки стъпки, както те се появяват пред вас, израствайте в хармония с природата и земята, и тогава вие ще бъдете в съзвучие с по-висшите вибрации, които тази вълна носи.

Вие създавате едно тяло от светлина

Вие бързо еволюирате в една нова раса от същества. Поради новото масивно нахлуване на светлина, едно тяло от светлина се развива в човешката аура.

Началните фази на това тяло от светлина са изградени около сърцето и малко над сърцето в горната част на гърдите. Някои от вас чувстват студ в гърдите, стягане или сърцебиене, когато в тази област се изгражда вашето тяло от светлина. Новата вълна от светлина ви предизвиква да отворите сърцето си и да насочите вашата „сърдечна енергия” и физическо сърце в Висша вибрация.

Вашето тяло от светлина ви позволява да станете един излъчващ извор на светлина. Също както земята съзнателно излъчва своите собствени магнитни полета, когато вие изграждате вашето тяло от светлина, вие също ще създавате и излъчвате светлина и духовна сила, което ще помогне на вас и на други за издигане към Висше съзнание.

Когато станете по-силно излъчващи светлина, вие може да станете много по-чувствителни към храна. Вече може да желаете да промените храната си или да постигнете ново ниво на физически фитнес; защото вашето тяло ви ръководи към тези промени, които ще ви позволят да носите и излъчвате повече светлина.

Когато вие изграждате вашето тяло от светлина, вашият интелектуален Ум все още ще бъде силен, но тъй ще се слива все повече с вашия интуитивен ум. Вие ще откриете себе си привлечени към тези неща, които са творчески и ще ви предизвикат да достигнете във по-дълбоки нива на вашето същество. Вие ще имате увеличена връзка и сходство със всички форми на живот. Това вече вие може да видите да се случва в преоформяне на човешкото съзнание - в грижа за животните и необходимост за опазване на дивата природа и горите.

Вие се подготвяте да станете една телепатична раса и част от вашата подготовка е да станете разбиращи за много други реалности. Вие изживявате едно постоянно вливане от нова информация и влагане на енергия от много извори. Това ви помага в развиване на качества за различаване, когато вие решавате кое да приемете като ваша истина. Когато вие сте напълно телепатично отворени, вие ще пожелаете да имате способността да изберете това, което идва във вашето поле на осъзнаване, ще бъдете способни да останете във вашия център и да разбирате и се отстраните от възгледи и вярвания, които не са в хармония с вашите.

Вие дойдохте тук, за да изградите вашето тяло от светлина и преобразувате материя в Висша вибрация. Вие наричате това преобразуване „духовно израстване”. Когато израствате, вие ставате вашето „Висше Аз”, едно същество от светлина. Когато вие израстете, вие донасяте висшата фина енергия на вашето „Висше Аз” във материята и променяте възможността на съзнанието в това измерение.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Елена Пейкова живее в София Кв. Витоша
Интересно е! Вълнуващо!
Елена Пейкова живее в София Кв Витоша до френския лицей Виктор Юго
При всеки идва по различен начин.При мен дойде като вихър даже тайфун.Промених си живота за двадесет дни.Оставих големия град изградих си нова къща еко от слама.Заживяхме в нея и промените дойдоха с пълна сила и продължават.Възпирах всичко ,но нещата стават по трудно оставете енергията да свърши това заради което е дошла.Променяш нещо в живота и ти идват хиляди възможности,но изчезват стари привички приятели,но идват нови ти започваш да вибрират на нови честоти.Търсете споделяйте така ще намерите като намерите ще се очудите ,че е било толкова просто и е било пред вас,но вие сте вибрира ли на друга честота.Имам много да ви споделя от дългия си опит,защото ако влизате сега аз съм от години в това и когато си първи в нещо ти си мислиш,че си загубил пътя,а ти си бил пътя ти си го правил.Това е ако има такива които сега влизат такива които нещо им мига а не знаят какво се случва споделете0884017832 има много хора които ще ви помогнат да се ориентирате в новото време.Повярвайте то е тук всеки ще мине през това няма къде да се скриете няма да ви помогнат нито връзки гледачки пари ще си помогнете само вие с напътствие от тези които сме вече в това.Колкото повече се дърпате по зле ще става.Има сега промените ли си своето сега променяте бъдещето и миналото по нашите представи макар,че няма време няма минало има само сега.
Кой ти каза, че си грешен...
Анонимен
Ние сме грешни заслужаваме наказание, но Христос поради любов умря за нас и ни изкупи.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...