Назад до Станете вашият Висш Аз

Свързване с Висшата Воля

  1. Свързване с Висшата Воля
  2. Съобщенията от вашият Висш Аз са любящи и нежни
  3. Медитация - Свързване с Висшата Воля

Висшата воля е един аспект от Бог/Всичко Което Е. Това е една движеща се течаща енергия, която подкрепя всичко в посока на Висшата еволюция. Това е един мек поток от любов и духовна енергия, която води всичко, във всички царства - минерално, растително, животинско и човешко - към израстване, енергичност и по-висш ред на съществуване.

Има един Божествен план за вселената. Този план не съществува във формата на ръководство за определени форми и действия, които трябва да бъдат приложени и изпълнени. Той съществува като духовна енергия. Висшата Воля увеличава честотата на тези енергии с голяма прецизност, за да придвижи вашия физически свят и цялото съзнание към тяхната по-висша еволюция. Вие имате пълната свободна воля да реагирате по всякакъв начин, за това което искате от тези енергии. Ако вие бихте пожелали да ги използвате за да израстете духовно, те много ще ви помогнат.

Ако вие искате да се свържете с тази сегашна еволюция просто бъдете готови да поставите живота си в по-висш порядък. Бъдете готови да допуснете и приемете добри неща във вашия живот. Вярвайте, че заслужавате да имате най-хубавия живот, който можете да си представите. Когато се изравните със Висшата Воля, вашият живот ще стане по-хармоничен и изобилен.

Висшата Воля е желанието да се прави добро и да се служи и помага на други. Вие можете да засилите вашето свързване с Висшата Воля, като попитате „Как може да се създаде тази помощ участие за по-висше добро за мен и други?” Колкото вие разширявате вашето намерение да се включите в служене на други, толкова повече вие се настройвате с Висшата Воля. Когато вие служите на други, вие печелите награда и богатство на духа, което надминава всичко, което бихте могли да си представите. Това е, което представлява Висшата Воля - създаване най-висше добро за всички, защото това ще бъде също и за вашето собствено най-голямо добро.

Има Висша цел за вашия живот, едно специално участие, за което вие дойдохте, за да извършите.

Част от причината да дойдете на Земята е, да еволюирате вие, а също и да служите на човечеството по някакъв начин. Ние ще наричаме процеса на вашата еволюция „цел на живота”, а служенето, което дойдохте да предложите на човечеството - ваша „работа в живота”. Те се преплитат, тъй като когато служите на други, естествено вие самите ще еволюирате. Когато вие еволюирате и излъчвате повече светлина, вие автоматично служите и на други. Всичко, което вие правите, за да еволюирате самите вие и осъществявате вашата „работа за живота” е едно действие на съединяване с Висшата Воля и вашият Висш Аз.

Вие имате да изиграете специална роля, нещо, за което само вие сте подходящи. Вашият „работен живот” ще приеме различни форми в различно време. Формата може да се променя месец след месец, година след година, за да ви държи във връзка с вашата цел и виждане, когато това се разширява и расте. Вие можете да откриете вашата работа на живота, като изследвате уменията, които обичате да прилагате, нещата, които обичате да правите и областите, към които вие естествено сте привлечени. Каквото и да обичате да правите, това също ще служи на други по някакъв начин, защото това е природата на вселената, така че - когато вие използвате вашите по-висши умения, автоматично вие помагате на други.

Вашите мечти за идеален живот ви показват вашия възможен и по-висш път. Не изоставяйте вашите мечти и фантазии просто като самозалъгване. Уважавайте ги като послание от най-дълбоката част на вашето същество относно вашата „работа на живота”, за което вие сте дошли тук да направите.

Вие знаехте, че по ваше време ще бъдат установени нови честоти и енергии на земния план, които ще донесат повече любов, ред и хармония, отколкото в миналото. Вие знаехте, че нови вълни енергия и светлина ще присъстват по ваше време. Вие дойдохте да помогнете да внесете тези нови енергии във всяко ниво на обществото, и вие сте привлечени към специална област на работа, където вие можете най-добре да въведете тези нови енергии.

Вие можете да знаете Висшата Воля, слушайки вътре във вас.

Като се изравнявате с Висшата Воля, това ще ви ръководи да предприемете действия, които ще създадат резултатите, които искате. След като вие сте извършили вашата енергийна работа и преди да започнете физическото действие, спрете за момент и си представете, че сте свързани с по-висше течение. Вие може да си представите един по-висш поток от енергия, който ви води към вашата цел и вижте себе си как се съединявате със него. Представете си, че вие сте свързани с Висшата Воля и че тя ви помага в създаване това, което е най-добро за вашето най-висше добро по най-добрия и бърз възможен начин.

Вашето Висше същество е свързано с Висшата Воля и винаги ви изпраща ръководство относно как вие можете да се влеете повече във Вселената и че пътувате в по-висшето течение. Когато отделите време да слушате вътре в себе си, вие ще станете по-осъзнаващ за ръководството на вашият Висш Аз, което ви изпраща това във формата на мисли и усещания. Вие можете да използвате това ръководство, за да създадете много положителни резултати във вашия живот.

Действайте само когато вашето усещане е подканящо, открито и положително. След това действията, които извършвате, ще бъдат изравнени с Висшата Воля. Вие ще се нуждаете от по-малко усилие, за да получите положителни резултати. Например след като сте свършили вашата енергийна работа, за да създадете резултати, вие може да имате един подтик да се обадите на някого. Преди да се обадите на тази личност, спрете за момент, успокойте се и си представете как се обаждате. И ако обаждането изглежда топло, добро и очаквано, тогава обадете се. Ако почувствате съпротива, ако енергията ви спадне, или ако имате някакви други отрицателни усещания, когато мислите да направите нещо, почакайте.

Една жена, която се занимаваше с продажби, се обаждаше на хора, само след като тя оставаше за момент спокойна и очакваше да получи усещането, че е благоприятно време да се обади. Чрез процеса на опити и грешки, тя стана опитна в сигурността да знае кое усещане подсказваше, че е благоприятно време да се обади и кога не е благоприятно време. Когато беше подходящо време да се обади, тя имаше обикновено едно искрящо, подканящо чувство, когато мислеше за личността, на която искаше да се обади. Когато нямаше това усещане, но въпреки това се обаждаше, хората се отказваха като се извиняваха със заетост, неприемливо време, или настроение, или неприемащи нейните идеи. Когато тя изчакваше докато почувства добрата енергия за обаждане, обикновено имаше добър, резултатен разговор.

За да се изравните с Висшата Воля, развийте едно осъзнаване (разбиране) на вашата енергия за хората около вас и как се чувствате всеки момент. Действайте само когато има едно определено позитивно усещане да направите това. Вашето усещане и разбиране ще ви кажат, ако вие се намирате в по-висшото течение. Ако вие разберете, че вашата енергия е спаднала или че вие не се чувствате на висота, ще знаете, че сте загубили връзката си с по-висшето течение. Винаги, когато усещате енергията си трептяща и жива, вие следвате Висшата Воля.

Вие можете да се приравните с Висшата Воля като слушате вашите вътрешни съобщения. Вашият Висш Аз винаги ви ръководи да бъдете изравнени с Висшата Воля. Ако вие се научите да определяте разликата между вътрешното ръководство, което получавате от вашият Висш Аз и посланията от вашия интелект, вие ще сте в състояние да създадете това, което желаете по-бързо и радостно.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Благодаря!
Ричи
Благодаря!
Коментирай
loading...