Назад до Необяснимо и загадъчно

Известен масон описва детайлно как ще се развият двете Световни войни и предрича какво да очакваме от Третата световна война

Албърт Пайк е един от най-популярните масони на 19-ти век. През 1871г. той пише писмо до Джузепе Мацини, ръководителя на Илюминатите по онова време, в което описва трите световни войни, през които трябва да премине човечеството. Звучи невероятно но Албърт Пайк удивително точно описва първите две световни войни.

Писмото до Мацини е било изложено и достъпно за всеки в Британския музей в Лондон до 1977г., когато необяснимо достъпа до него е бил забранен.

Албърт Пайк е бил 33-та степен масон окултист, Велик Майстор и създател на южното подразделение на Шотландския масонски орден.

Представяме ви извадки от писмото на Пайк, които показват как трите световни войни са внимателно планирани в продължение на много поколения.

За Първата световна война Албърт Пайк пише: „Първата световна война трябва да позволи на Илюминатите да свалят царската династия в Русия и да направи тази страна крепост на атеистичния комунизъм. Агентите на Илюминатите в Британската и Германската империи, трябва да разпалят тази война. В края на войната комунистическия строй трябва да бъде създаден в Русия и да бъде използван за унищожаване на държавни правителства и отслабване влиянието на религиите.

Ето какво споменава Албърт Пайк за Втората световна война: Втората световна война трябва да бъде подклаждана като се възползваме от фундаменталните различия между фашистите и ционистите. Тази война трябва да доведе до пълното унищожение на нацизма, а ционизма да бъде достатъчно силен, за създаването на независима държава Израел в Палестина. По време на Втората световна война Интернационалния Комунизъм трябва да стане достатъчно силен, за да балансира християнския свят. Ще имаме нужда от комунизма, докато не дойде времето за последните социални катаклизми, които трябва да настъпят.“

За предстоящата Трета световна война Пайк пише следното: „Третата световна война трябва да бъде подклаждана от агентите на Илюминатите. Целта е войната да избухне между ционистите и лидерите на ислямския свят. Войната трябва да бъде проведена по такъв начин, че ислямът (мюсюлманския арабски свят) и ционизма (държавата Израел) да се унищожат взаимно. Останалите народи също ще бъдат разделени и принудени да воюват до пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение. Ние трябва да отприщим нихилистите и атеистите и да провокираме грандиозни социални катаклизми, които ясно да покажат на народите всички ужаси, породени от абсолютния атеизъм. Това ще доведе до невиждана диващина и кръвопролития. Тогава навсякъде гражданите ще бъдат принудени да се защитават срещу световното малцинство от революционери. В резултат на тези социални катаклизми ще започне упадъка на християнството и хората най-накрая ще видят истинската светлина, чрез универсалната проява на чистата доктрина на Луцифер. Последвалите реакционни движения ще разрушат християнството и атеизма, като ги завладеят и унищожат по едно и също време.“

Дали тези мрачни прогнози на Албърт Пайк ще се сбъднат зависи от всички нас. Той успешно е прогнозирал развитието на двете световни войни, повече от 40 години преди започването на Първата световна война. Очертаващата се Трета световна война може да бъде избегната, само ако всички хора се обединят и изобличат тъмните сили, които стоят зад държавните правителства.

Рейтинг:
3.7/5 на базата на 31 оценки

Свързани продукти

Отзиви

Къф тангринизъм ви гони , баси заблудените офце
Kakcı obşto imat trackite s bulgatite.
Не ми стана ясно кои са Тангристите. Само да допълня че траките, тоест имам предвид българите никога не са били тангристи.
Фашизъв и нацизъм....през 1871 ??? Хахаха, четиво за зомбирани .умпени ,които търсят пос вола теле !!
теодор херцел определя Палестина за новата Ционска хазарска държава , не Алберт Пайк.
Коментирай
loading...