Назад до Крион: Големият преход

Крион: Големият преход

  1. Крион: Големият преход
  2. Земните промени
  3. Промените в хората

Промените в хората

Ще се спра върху някои от промените за онези, които не са светлинни работници и никога не биха посегнали към подобен текст. Събитията, които ще се случат на тези скъпи същества, които са не по-маловажни за планетата от вас, ще бъдат следните.

Вследствие на земните промени мнозина от тях ще изпитат страх и ще търсят отговори. Ще намерят адекватни отговори на местата, където се преподават различни учения за Духа. Някои ще намерят упование в различни духовни търсения. Стремежът към Бог е валиден и истински отговор на страха в тази нова енергия, защото поощрява Любовта и близостта със Земята. Почитайте го във всички негови форми. Може да се изненадате от хората, които ще излязат напред в този преломен момент. Страхът прави такива неща.

Важно е да осъзнаете една основна универсална истина за онези, които не споделят вашата вяра и убеждения. Не ги съдете! Не ги провъзгласявайте за грешницисамо защото техният път не съвпада с вашия. Помните ли времето, когато сте вярвали в нещо различно от сега? Ако тогава тази вяра е била в хармония с вибрацията ви, значи сте били на точното място. Преждевременният напредък би покварил мъдростта, която притежавате сега. Така че всеки човек е отговорен за собственото си място и време. Вашето задължение е да откликвате на онези, които идват при вас. Недейте да отивате и да призовавате хората да споделят вярванията ви. Постарайте се да възприемате околните в контекста на тяхната същност, дори онези, които ви се подиграват и ви нараняват, защото имате кармичен договор именно с тях. Ако сте отправили молба за импланта (повече по темата по-нататък), тогава в живота ви едва ли ще има такива хора, понеже вашата промяна е премахнала нуждата от кармично взаимодействие.

Хората, които отхвърлят духовната промяна, ще се ядосат повече от всякога. Тъжно е, но проблемът с престъпленията във вашата цивилизация може да се влоши, преди да се разреши. Това е пряк резултат от конфликта в хората, които се чувстват жертва на планетните промени (които те не осъзнават като планетни промени) без надежда за бъдещето. Те ще реагират с още повече страх и гняв. Другото тъжно последствие (което в крайна сметка ще подтикне мнозина към промяна) е, че продължителността на живота им ще се скъси драматично (поради оставането в старата парадигма, докато мрежата преминава в новата).

В онези, които изберат да не се променят в Новата Епоха и тръгнат в противоположна посока на вибрационната стойност на планетата, ще покълнат семената на болестта, посети от собствената им биология. Те няма да се чувстват добре или биологично балансирани в новата енергия. Но те сами са избрали този път и са го планирали на същите онези сеанси, които сте провеждали заедно, преди да се родите. Не се обърквайте. Това не е наказание! Това е предварително планиран отговор по свободна човешка воля. Представяте ли си промените в тях, когато изведнъж видят, че умират преждевременно като група? Те ще ви обвинят в злонамерени тайни действия, които изтребват вида им. Ще изпаднат в параноя и повечето изобщо няма да повярват, че не ги убивате с някаква нова, невидима психична технология. Тъй като засегнатите няма да са поели отговорността за живота си, страховете им само ще се усилят и те ще насочат гнева си срещу вас, докато бавно загиват.

Казвам ви тези неща, за да проумеете, че Земята няма да се превърне тутакси в рай (както вие си го представяте). Чака ви много работа. Затова сте се редили на опашка, за да дойдете тук. Някои човешки същества ще се пуснат по течението на новата енергия, други няма да го направят. Знаели сто това още преди да дойдете тук. Това е планетата на свободния избор и тя остава такава! Главната промяна понастоящем обаче е, че достатъчен процент от земната популация е еволюирала съзнателно до ниво, което е променило вибрацията на цялата планета (както се установи на ватата Хармонична среща). Тази промяна е много по-дълбока от процесите в собствената ви култура, която не представлява дори половината от човечеството. Тази съзнателна промяна е довела до Новата Епоха и самоупълномощаването на хората. Това обяснява общуването ми с вас и продължителния ми престой на планетата,

В доказателство на казаното дотук забележете, че във вашата култура се забелязва значителен интерес към всичко, свързано с Новата Епоха. Вашите медии, движени единствено от икономиката, избраха да отразяват процесите на тази Нова Епоха! Това естествено означава, че много хора наблюдават тези промени, накланяйки икономическите средства в тяхна полза. Сега често се говори по теми като ангели и духовни водачи, дискутират се посещения на галактически същества и чудеса. Ако не беше промяната в масовото съзнание, тези неща нямаше да съществуват като тематика в развлекателната индустрия, нито в сериозната публицистика. Помислете над това. Това започна да се случва едва откакто пристигнах. Да ви напомня за някакво споменавано от мен разписание?

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Анонимен
Земята ни няма да се превърне тутакси в рай.Чака ни много работа!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...