Назад до Крион: как да използвате новата енергия

Крион: как да използвате новата енергия

  1. Крион: как да използвате новата енергия
  2. Старата енергия
  3. Новата енергия
  4. Притча "Не мисли като човек"
  5. Нова медицина

Нова медицина

Новата медицина: Ще видите, че се появяват някои лекарства и апарати, които са много специални. Нека ви информирам за тях. Медикаментите на новата епоха ще бъдат онези лекарства, които съдържат живот, живот, който или е жив понастоящем, или е бил. Ето къде се намесва "склонността" към лечението. Намерението е всичко и то е катализаторът за много неща. Това не е нова информация, защото беше вече канализирана. Дори когато се ВЪРТИТЕ, е необходимо равновесие, за да постигнете баланс или изцеление. Сега ще ви кажа, че вие, като проповедник на новите лекарства, ТРЯБВА ДА ГИ ПРИВЕТСТВАТЕ. Трябва да има намерение. Трябва да има отговорност. Никое от новите лекарства, които наистина съдържат триизмерна наука няма, да заработи без това условие. Трябва да ги приветствате и да ги обичате. Ако стоите встрани, страхувате се от тях и се надявате да свършат работа „ и им позволявате да влязат в тялото ви, оставяте ги да поемат изцяло нещо, в което трябва да участвате „ те просто ще останат латентни. Трябва да ги посрещнете (за да подействат изобщо). Някои от нещата, които ще ви кажа тук, ще прозвучат глупаво и ненаучно. Истината остава истина, независимо дали вярвате в нея.

Новите апарати: Ще се появят и апарати, които също ще трябва да приветствате, защото и те няма да вършат работа, ако не сте в пълно сътрудничество с тях. Това е един нов вид наука, при която човешкото същество е интерактивно, понятие, което мнозина от вас вече разбират.

Лечителите като цяло: Сега искам да ви разкажа за някои от атрибутите на лечителите на тази планета. Тук влизат много от вас, които сега седят пред Крион, както и онези, които четат информацията в своето собствено "сега". Истинският лечител, онзи, който получава последователни резултати, онзи, който е посветил живота си на своята работа, носи може би най-тежката карма на тази планета. Истинският лечител притежава дълъг жизнен цикъл и не се променя лесно. Мнозина от вас се оказват и в пълно задържане. Задържане означава, че попивате голяма част от онова, което се излива по време на лечението. Носите го по много начини: някои от вас под формата на наднормено тегло. Някои го носят в тревога, в загриженост за планетата. Много от вас, истинските лечители, носят илюзорната тревога, че не им стига времето! Струва им се, че има твърде много хора за лечение, а те разполагат с толкова малко време. Много от вас се страхуват да не изгубят силата си. Това са все качества на истинските лечители... по цялата планета. Това са онези, които не се сърдят, когато хора в беда им звънят посред нощ, а на драго сърце се обличат и тръгват да си вършат "работата".

Тяхната тежка карма е създала тези атрибути. Всички вие се опитвате да компенсирате нещо, което сте създали по-рано. Сред всички хора на тази планета вие получавате най-великия дар от новата енергия. Като приемате неутралния имплант или дори призива за нов водач, вие получавате невероятен дар! Този дар е фактът, че сега можете да вървите сред онези, които тънат в мрак, сред несретниците, сред най-неуравновесените хора, и да ги докосвате, без да попивате енергията им. Повече никога няма да се налага да се тревожите, че абсорбирате техните небалансирани атрибути, дори при физически контакт. Това е новият дар на неутралния имплант. Това е новият дар от смяната на водача. Това е част от вашата нова сила. Ще има такива, които ще го отхвърлят, и те ще продължат да се терзаят до смърт. Но тези, които го приемат, ще разберат за какво говоря.

Трябва да ви кажа още и следното: по-рано ви дадох информация, че смяната на водачите ще бъде най-трудна за хората с най-тежка карма. Следователно вие трябва да очаквате доста трудни моменти. Ако изберете този път, ще бъдете удостоени както подобава. Представете си лечение без никакво притеснение или тревога! Представете си напълно балансирания човек... това сте вие! Нима е проява на космическо чувство за хумор това, че най-великите лечители на планетата са натоварени с най-тежката карма? Има основателни причини за това вие да вършите най-тежката работа.

(Виждате ли тънката граница между индивидуалното самолечение и лечението на другите? В действителност вашите усилия могат да предизвикат самоизцеление за другите. Тъй като те са изцяло отговорни за собственото си изцеление, всъщност изобщо не е необходимо да ги лекувате. Вие сте тук само за да извадите на показ техния индивидуален процес чрез процеса на вашето лечение и балансиране. Ето защо атрибутът на "намерението" е толкова важен.)

Рейтинг:

Отзиви

Красимира добре нова. Много е интересно и полезно. Това е което ме вдъхновява.
Петра Димитрова Всичко е истина истина Ви казвам от първо лице единствено число повярвайте
Има ли други Българи с имплант?
Радостно и интересно е да стъпваш в стъпките на нашия създател!
Анонимен
Невероятно...някой ми го "казва с думи"....Има прастара народна песен която казва само: Дай ми Боже, що е мене драго...нищо ново под слънцето !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...