Назад до Крион: Още за кармата

Крион: Още за кармата

  1. Крион: Още за кармата
  2. Груповата карма
  3. Безполдната Мери
  4. Джон богатия
  5. Рибарят Филип
  6. Кралица Елизабет
  7. Обичният Дейвид
  8. Разлика между наследство и мисия
  9. Лий Каръл за неговата карма

Рибарят Филип

Сега искаме да ви разкажем за рибаря Филип. Филип не живеел на този континент, но неговата история е истинска. Още от съвсем малък Филип искал да стане рибар. Защото донесъл в този живот наследството от много, много рибарски животи. Животи наред той бил рибар, общувал с групите рибари наоколо и познавал тънкостите на занаята. Когато бил малък, той обичал да ходи на брега и да се върти край старите рибари. Научил се да завързва всички възли и нямал равен, Интуитивно усещал кое е най-подходящото време за риболов. Интуитивно усещал какво да направи и кога да го направи, за да изтегли мрежата пълна. Но виждате ли, баща му бил заможен човек, при това юрист. Той не искал синът му да стане рибар, защото макар двамата да не го съзнавали, те имали споразумение от другата страна, според което бащата трябвало да изпълни тази мисия. Бащата се ядосвал, че Филип искал да стане прост рибар, защото той имал за него далеч по-амбициозни планове.

И така, той откъснал Филип от крайбрежието, завел го във вътрешността на страната и го записал да учи право. Така Филип станал юрист, при това много добър. С течение на времето заобичал правото. Понякога си мислел за риболова, но го превърнал в свое хоби. Често излизал в морето с лодката, която си бил купил. Така за един-два дни замирисвал на рибар.

След време Филип постъпил на работа в съдебната палата на своята страна, където също преуспявал. Защото бил честен и последователен. Бил израснал сред рибари! Обичал природата и нейните създания, обичал самата Земя. Филип прилагал своята мъдрост в работата си и станал важен човек в страната си, издигайки се до ръководна позиция. Народът го обичал. По някакъв начин Филип им приличал на обикновен рибар и това им харесвало.

Така разбирате, че ако не бил баща му, наследството от миналите животи на Филип можело да го задържи край морето като рибар. Защото мисията на бащата била да възпита Филип за мъдър държавник и той се справил блестящо. Мисията на Филип била да използва качествата на рибаря и да ги приложи в управлението на народа. Филип и баща му имали общ астрален план; той се наричал "карма" и двамата го изпълнили идеално.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Скрити са били умишлено, както и цялата история на планетата за да ни използват и манипулират.
Коментирай
loading...