🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Още за кармата

Крион: Още за кармата

  1. Крион: Още за кармата
  2. Груповата карма
  3. Безполдната Мери
  4. Джон богатия
  5. Рибарят Филип
  6. Кралица Елизабет
  7. Обичният Дейвид
  8. Разлика между наследство и мисия
  9. Лий Каръл за неговата карма

Разлика между наследство и мисия

Е, скъпи мои, сега сигурно се питате: "Как да направя разлика между наследство от минал живот и договор или мисия? Защото те си приличат." Безплодната Мери смятала, че ще бъде майка. Рибарят Филип мислел, че е роден да лови риба, а Елизабет била убедена, че трябва да е кралица! Джон знаел със сигурност, че е роден да бъде богат.

Скъпи мои, лесно е да направите разликата по следните отличителни белези. Всички планови съвещания на кармата, дори онези, които текат в момента за вас, се основават на възможностите за действия, които трябва да направите лично. С други думи, те са планирани с любов към вашето просветление и се изправят пред вас в значими моменти. Някои възможности са планирани, за да ви покажат какво не бива да правите. От друга страна, действията, които опитвате и се получават добре, очевидно са вашите мисии. Призоваваме ви, ако не можете да направите разлика между клетъчно интуитивно усещане и мисия, да влезете смело в изпитанието и да проверите сами. Някои от вас смятат, че трябва да са такива или онакива. Може би трябва да отидете тук или там, но не сте уверени. Мнозина ще трябва да проявят смелост, за да открият разликата между наследство от минал живот и кармичен договор или мисия, защото границата между тях често е неясна. Именно тази неясна граница ви приканва кармично да дръзнете да познаете разликата. Не се страхувайте да отделите време или средства за нещо, което ви се струва провал, защото тъкмо то може да ви покаже истината! Именно това действие или намерение да дръзнете дава сигнал на Духа, че сте решили да осъществите плана си! Виждате ли иронията тук? Ако седите и се вайкате, и се страхувате какво да направите, нищо няма да се случи. Едва когато превъзмогнете страха и предприемете действие, се включва "двигателят" на урока ви. Понякога вашето действие изглежда в резултат на провал, но истината е, че сте установили дали усещането е наследство, или мисия. Глупак е само онзи, който все отново и отново се вкопчва в наследството. Това просто не се получава.

Например, ако Филип беше опитал да стане рибар, нищо нямаше да излезе. В биологията му имаше скрито нещо, за което той така и не научи. Ако беше станал рибар, щеше постоянно да страда от морска болест. По този начин Духът щеше да му помогне да намери своята мисия. Нищо нямаше да се получи; и ако не се беше намесил баща му, Филип пак щеше да има възможност да преосмисли решението си. Вместо това той бързо се насочи към мисията си, благодарение на свой близък човек, дошъл със същата тази цел. Виждате ли колко са важни хората около вас за постигането на вашата мисия?

Духът не ви съди дали преминавате през. кармата, или не, когато се озовавате от другата страна с привидно неуспешен житейски изпит. Както при Богатия Джон, никой не го осъди, дори той самият не осъди постъпката си. Вместо това в тържествената зала го посрещнаха като герой, подобно на всички останали. Всяка инкарнация заслужава почести. Духът никога не съди и преценява по овладяването на урока. Важен е извървеният път, а не неговата посока.

Ние седим тук с любов към всеки един от вас и ви казваме, че сред вас има хора, които могат да променят живота си тъкмо заради присъствието си тук. Питали ли сте се някога каква е вашата мисия? Защо сте израснали в такава среда? Какво общо има образованието ви с вашата мисия? Ако се натъквате на тухлена стена, както казва партньорът ми, по отношение на живота ви и не разбирате защо, може би е време да се замислите защо притежавате знанията, които имате. Сега се обръщам лично поне към осем от вас, които се намират точно в това положение. Време е да седнете и да се потопите в енергията на Духа. Тази вечер двамина ще си тръгнат оттук изцелени. Това е един от първите пъти, когато казваме нещо подобно, но намерението беше изразено през последните няколко минути и действието вече е имплантирано. Вие сами го направихте! Призоваваме ви, всеки един от вас, да поемете пълната отговорност за положението, в което се намирате. Защото едва тогава ще видите ясно мисията си И макар да минете през процеса на опита и грешката, за да откриете най-доброто за вас, потърсете пътя с отворените врати. Дори най-страшните наглед врати и онези, които изглеждат плътно затворени, могат да се отворят широко, когато потропате на тях. Тогава ще разберете каква е вашата мисия.

Тази вечер идваме при вас с голяма любов, за да ви дадем примерите за тези човешки животи и да ви разкажем за човешката карма. Защото виждате ли, създанието Крион не притежава почестите, които заслужавате вие заради избрания от вас път. Затова изпитвам към вас такова благоговение и уважение, когато казвам, че ви обичам искрено! Вие вършите универсална работа и всичките ви трудности се признават. Но ние знаем какво преживявате и тази вечер изказваме дълбокото си уважение към хората с наранени сърца. Специалното ни послание към вас е да помните, че животът е вечен. Преминаването на един човек от това ниво към другото е само енергийна промяна! Починалият прекарва три дни в пещерата на сътворението и през това време е тук с вас. Дори след изтичането на това време той си запазва способността да ви посещава. Затова трябва да знаете, че изобщо не си е отишъл; просто се е променил.

Тъкмо това помогнало на родителите на Обичния Дейвид да продължат живота си. Защото те осъзнали неговия подарък и разбрали, че общуването с детето им никога не преставало. Затова ние също се надяваме да осъзнаете, че общуването на Духа с вас, скъпи мои, никога няма да секне. А ако по някаква причина ви се струва, че Духът Божи се е отдръпнал от вас, не го вярвайте. Защото ние ви обещаваме, че повикате ли ни, ще дойдем тук. Ако изразите намерението, ще бъдем до вас. Със завършването на този ченълинг ви молим да помълчите, защото ще помолим моя партньор (Лий) да ви разкаже за своята карма и случилото се с него. Молим го за това, за да разберете как се появи гласът на Крион и можеше лесно да бъде подминат, ако партньорът ми беше останал верен на кармичното си наследство.

Рейтинг:

Отзиви

Скрити са били умишлено, както и цялата история на планетата за да ни използват и манипулират.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...