🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Крион: Промените в новите хора

Крион: Промените в новите хора

  1. Крион: Промените в новите хора
  2. Промени в медитацията
  3. Промени в биологичното равновесие
  4. Край на тъмнината
  5. Вие сте неволният враг
  6. Въпрос за различията между хората
  7. Въпрос за насилието около нас
  8. Въпрос за избора в новата епоха

Вие сте неволният враг

Колцина от вас са се замисляли за себе си като нечий враг? Онези, които са възприели основаното на любовта послание на Крион, веднага ще се дистанцират от подобен етикет. Всъщност е вярно точно обратното. Вие се стремите към търпимостта и мира на най-извисените земни учители и на никого не желаете злото.

Тогава сигурно ще се разочаровате от новината, че за да се настроите към новата енергия, ще трябва да поведете битка в много от религиозните организации на Земята. В миналото сме говорили за тъжния факт, че много от вашите основани на любовта религии изповядват доктрина, която включва само онези, приемащи единствено каноните на организацията. Земните промени ще породят толкова голям страх, че тези организации ще ви превърнат в изкупителна жертва и ще ви нарекат самия дявол. Иронията е, че в доказателство ще използват посланията на своите пророци. Вие естествено няма да имате привилегията да посочите вашите ченълинги.

Те не подлежат на промяна; затова не могат за приемат Земята без предсказания в книгите им лош край. Те седят примирени и очакват най-лошото и не проявяват търпимост към ничие послание на Духа, което казва, че с мислите си вие сте променили планетата. Дори най-висшите, основани на любовта религии на вашата култура няма да са в състояние да решат какво да правят с вашата положителна информация... затова ще се обърнат срещу вас и ще се опитат да омаловажат посланието. Тяхното послание е наситено със страх и за да спасите душата си в тези смутни времена, те ще ви призоват да предадете силата си на Бог... Бога, който те ще ви посочат. Тогава ще сте готови за края. Харесва ли ви подобна перспектива?

Какво можете да направите?

Първо, дори не обсъждайте тяхната доктрина с тях. Те сами са си я измислили и тя принадлежи на съзнанието на страха. Интересно е как биха могли да я помирят с любовта, защото в поведението им ще има неща, които няма да отговарят на доктрината им. Ако някой човек застане пред вас и каже, "Не харесвам носа ти", вие имате няколко възможности. Едната е да се ядосате от репликата и да се впуснете да защитавате носа си. В такъв случай другият човек ви е въвлякъл в разпра и вие сте се включили в режисирана от него битка. Няма човешки закон или правило, което да гласи, че винаги когато ви заговорят, трябва да отговаряте. Следователно вторият вариант е да не отговорите и да продължите да си гледате работата като че ли нищо не е било. Ако това ви напомня на призива "обърни и другата си страна", току-що стигнахте до голямата ирония на Новата Епоха. Вие ще използвате доктрината на любовта към онези, които се опълчват срещу вас, и затова ще спечелите собствените си победи.

Второ, зачитайте правото им да вярват каквото искат и бъдете толерантни към убежденията им. Никога не ги съдете наум, дори подходите им да ви дразнят. Помнете, че те са ваши равни и вие всички сте участвали в планирането на промените, които причиняват сега различията. Впоследствие мнозина от тях ще се присъединят към вас, когато преценят какво се случва на планетата в светлината на действителността на техните закостенели доктрини. Любовта е законът на Новата Епоха и пасва добре с големите резултати и изцеления, които са изживели те на срещите си. Мнозина накрая ще разберат, че единственото нещо, което ви разделя от тях, е организацията, към която принадлежат, и информацията, която вече е стара и невалидна.

Трето, не изграждайте големи организации около вашата работа в Новата Епоха. Най-добре е работата да се върши от много хора, които често се сменят. Мнозина от вас ще трябва да пътуват, докато откриват договорите си и се чувстват привлечени към различни места. Това не се съчетава със създаване на организации, изискващи членство и дългосрочна организационна отговорност. Това е важно: Можете да свършите точно толкова работа без структура, колкото онези с големите, многочислени организации. Ако нямате сграда с вашето име на нея, ставате много трудна мишена за онези, които биха искали да използват своите икономически и политически сили, за да прекратят дейността ви.

За работата ви ще има изобилие!

Старите методи на икономическо събиране и разпределение на благата вече са отживели. Новите методи ще са далеч по-спонтанни. Това е трудна концепция за онези от вас, които се нуждаят от финансовите институции на старата енергия и отдавна установените източници на доходи, за да се чувстват комфортно. Нашето предупреждение в любов е да се подготвите разрешаването на икономическите нужди да се приближи до самите потребности. Ще получавате онова, което ви е необходимо в момента на възникването на нуждата. Вселената е много изобилна и вие действително сте част от този план. Постепенно ще видите как много от финансовите похвати на старата енергия ще отпаднат напълно, за голяма изненада и потрес на онези, които трябва да поддържат големи постройки и организации.

Онези от вас, които се нуждаят от сгради за своята лечителска или образователна работа, трябва да се придържат към скромността. Помнете, скъпи мои, че вашата осъзнатост и съзнание не са евангелистка доктрина, която привлича околните, а може би най-индивидуалната философска система, която някога е съществувала на планетата ви. Истинско чудо на Духа е, че толкова много хора ще получат една и съща информация и ще стигнат до същите заключения, без никакво човешко лидерство или опит за организиране на явлението! Никакви стадиони, изпълнени с хора, и никакви призиви по медиите за икономическа подкрепа няма да ви тласкат напред. Онези, които ще ви сочат с пръст като "дявола", няма да разбират организацията в Новата Епоха, защото тя ще е на невиждано досега ниво на общуване. Ще дойде ден, когато вие ще можете да се съберете на едно място за глобална медитация, без да бъде изпратена нито една покана. Това е част от "новото зрение", което получихте.

Все пак и в собствените ви редове ще има хора, които ще отхвърлят благата вест за новата енергия. Те ще се сърдят, че техните методи се променят, и няма да се радват, че сега мнозина получават силата, която те интуитивно са имали в старата енергия. Това е истинско изпитание за тях, защото самият факт, че са получили зрението в старата енергия, е целял да ги доведе до това изпитание. Изпитанието е да се откажат от старите подходи и да усвоят новите, а междувременно да увеличат десетократно своята сила! Обичайте ги. Тяхната работа до голяма степен обяснява защо планетата се е променила толкова много и толкова бързо.

Докато четете тези редове, помнете, че това е достъпно за всички хора в момента, дори за онези, които не вярват в него! То е ваше рождено право като самостоятелен индивид на тази планета. Всички вие сте заслужили шанса да вземете тази нова информация и да я претеглите в светлината на случващото се около вас. Някои ще я отхвърлят, други няма. Това не е тайно послание за малцина избраници. Желанието на Духа е всички хора да узнаят тези неща, после да се вгледат навътре и да се допитат до интуицията си каква е истината. Когато го направят, онази част от тях, която е самият Бог, ще им изкрещи, че са съвсем близо до причината, поради която са тук. Мнозина ще паднат на колене и ще заплачат от благодарност за откритието и ще прегърнат новата енергия с радост и нетърпение. Мнозина ще се опълчат срещу чувствата със семето страх, за което говорих в предишните послания (Книги първа и втора), и ще побягнат.

Избралите да побягнат са не по-малко обичани от Духа от онези, които ще останат. Законите на тази планета са свободен избор и ненамеса. Вие идвате по план, но вашите действия винаги са в СЕГА, както го наричаме ние. Винаги има спонтанност и изненада от онова, което човешките същества ще направят с информацията на Духа.

Тъй като четете тези думи, отново ви повтаряме следното. Скъпи същества, не е случайно, че сте спрели очите си върху тази страница. Ние ви познаваме по име и сме поставили пред вас любящо послание от дома. Знаем какво сте преживели и какво се случва в живота ви сега. Има създания, които ви обичат и са ви съпътствали цял живот, които сега надничат иззад рамото ви. Тези същества често са вашите най-добри приятели, макар да остават скрити, докато сте на планетата. В този момент те ликуват, защото четете послание, което е за тях и вас. Те копнеят да ги признаете и да започнете да опознавате двойствеността, която не ви позволява да се виждате в обитаваното от вас измерение. Те копнеят да разпознаете истинската си същност и най-накрая да започнете процеса, за който сте дошли тук!

В очите им се чете огромно уважение, защото те ви служат най-предано. И не ви съдят, защото са истинско проявление на Духовното съзнание, каквито сте били и вие, преди да дойдете тук. Казвали ли сте им някога, че ги обичате? Опитвали ли сте се някога да си спомните кои са? Или ви се струва твърде налудничаво или необичайно да си представите подобно нещо? Дори най-големият скептик се ползва с уважение за пребиването си на Земята в този момент. Ние не сме тук да ви съдим, а да служим на планетата с информация за онова, което ви предстои в Новата Епоха на Любовта и науката. В процеса на това уважение трябва постоянно да ви разказваме за любовта, която изпитва към вас Духът. За вас е невъзможно да си представите дълбочината на тази любов. Вие променихте самата структура на вселената и ние ви почитаме именно заради онова, което ви пречи да го осъзнаете. Погледната от която и да е точка на вселената, свършената от вас работа е удивителна. Всички знаят за вашия път, а ние стоим пред вас с благоговение.

Рейтинг:
2.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Забелязах, че преди да се приближа до звънящия телефон, вече знам кой ме търси. Забелязах и неочаквани административни улеснения...бързо се наспивам и имам повече време... Намирам, че с новия имплант е лесно и много приятно.
Анонимен
ои според мен отговора на въпроса ти е доста лесен. След като си загубила твоето котенце и си страдала за липсата му, неовяхващото цвете е символа, който ти покозва, че живота е вечен и само се трансформира вместо да умира. Щом нещо толкова крехко като цвете може да не умре какво остава тогава за твоето коте. Замисли се над това.
Анонимен
Сатаната ви лъже. Тази наречена "нова епоха" е планът на дявола да ви внуши, че вие можете да станете като бог. Не се подлъгвайте в библията пише, че само Господ е бог и че този който се обявява или счита за бог носи в себе си духа на антихриста .
Анонимен
Имам само едно предположение за тази "магия"-това е магията,силата на любовта,на твоята Любов ,мило момиче!
Holydream
Здравей, Рози! Твоята история на мен само ми доказва цялата магия на случващото се... Вярвам, че един ден всички ще имаме нужния за нас отговор! Засега тези перцета и цветя по пътя само ни показват, че сме точно на правилния! За съжаление нищо по-конкретно не мога да ти кажа, то някак си е само по усещане, че чудото наистина се случва, че има още много и предстои всички да осъзнаем, че сме истински и живи с нашата чувствителност, отворени за новото и за бъдещето на света!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...