Назад до Крион: Промените в новите хора

Крион: Промените в новите хора

  1. Крион: Промените в новите хора
  2. Промени в медитацията
  3. Промени в биологичното равновесие
  4. Край на тъмнината
  5. Вие сте неволният враг
  6. Въпрос за различията между хората
  7. Въпрос за насилието около нас
  8. Въпрос за избора в новата епоха

Въпрос за различията между хората

Въпрос: Как и дали изобщо слушателите и читателите на Крион се разграничават от милиардите души, които понастоящем населяват планетата? Дали сме лечители и учители просто защото сме по-големите братя и сестри в едно и също семейство, или понеже сме учебният отдел на обслужващ екип от другаде? И в двата случая бихте ли разгледали по-подробно различията между процеса на изцеляване и подмладяване на нас самите и процеса на изцеляване и подмладяване на света?

от Грег Емка Ейкрън, Ню Йорк

Отговор: Въпросът ви се състои от две части, но първата част показва голяма мъдрост в контекста си. Онези от вас, които четат думите на Крион в момента, наистина са специална група, но не кармична. Вашата група се състои от индивиди, преминали през повечето карма през вековете, за да стигнат до този момент с най-пълна представа за истинската си същност. Затова не случайно мнозина от вас са осъзнали значението си за планетата и околните и са станали алтруисти. Мнозина от вас са лечители и помощници, занимаващи се с тревогите на останалите хора. Всички вие осъзнавате Духа по начин, по който другите не могат. Следователно в училището Земя вие сте в горните класове, тъй като сте си направили почти всички домашни. Горните класове не означават, че сте по-изтъкнати или прославени на планетата; по-скоро означава, че притежавате повече прозрение и мъдрост. Вие ще сте първите, които ще получат новите дарби, тъй като сте в състояние да разберете какво ви се предлага и да видите многобройните промени, протичащи във вас и наоколо.

Равенството на човешките същества на Земята е реално; но когато се огледате, виждате, че някои имат повече, а други по-малко. Виждате и хора с възможности, и такива без шанс. Но най-тежко ви е да гледате онези, които сякаш случайно са се родили в зони на война и насилие. Все пак ние повтаряме, че всички човешки същества са създадени равни. Равенството се отнася до възможностите на вашия договор и до времевите прозорци за действие. С други думи, равенството е по отношение на онова, което правите с него в течение на времето. Когато видите човек в раздирана от война страна, вие наблюдавате същество- с многобройни животи и натрупана карма (също като вас). Виждате и учебен план, който той лично е разработил за своя път. Затова равенството на хората на Земята е дългосрочен обзор, а не "характеристика за един живот". Лечителите и метафизиците сред вас са преживели същото като останалите, но са преминали по-бързо през своите възможности и са усвоили успешно уроците си.

Следователно вашата група не притежава наследство, различно от това на останалите, нито спада към някаква елитарна лига, поставена на Земята с определена мисия. Именно оттук произтича уважението на Духа! Всички вие започвате с еднакъв договорен потенциал. Вие сте онези, които са напреднали по-бързо, но произлизате от същото семе като всички останали.

Втората част на въпроса е много интересна. Искате да узнаете разликите между излекуването на вас самите и излекуването на планетата. Няма разлика. Едното ще породи другото. Разберете, че нямате избор между тези две цели. Ако решите да прескочите работата върху себе си и да се съсредоточите върху планетата, ще се провалите. Но когато се съсредоточите върху себе си, изцелението на планетата ще бъде автоматично и ще се осъществи едновременно. Въпреки че се оглеждате и виждате много физически промени на Земята, ние ви казваме, че вашето себе-откриване и вътрешна работа ще осъществят тези планетни промени. Защо? Заради онова, което Крион ви разказва от началото на посланията: Вие сте Земята. Тя ще реагира на вашата работа така, както всяка част от тялото ви реагира на общото ви здраве. Докато се усъвършенствате и приемате даровете на Духа в новата енергия, ще придобиете огромно прозрение в новите физически пътища за почистване на планетата и мирно съществуване. Доказателство за това е всичко, което се случи през последните 50 години. Докато работехте върху себе си, Земята стана по-мирна и с по-голям потенциал и екологично съзнание. Сваляхте правителства с вътрешната си работа и накарахте милиони хора да осъзнаят екологичните проблеми, които дотогава никой не виждаше. Всичко това започна в сърцата и умовете на хората, които бяха неутрализирали своята карма и се бяха приближили до договорите си. Виждате ли как са свързани нещата?

Следващият път, когато ви обземе егоизъм, тъй като Духът ви моли да работите единствено върху себе си, помислете за това и вижте как вашата работа се отразява върху цялото. Вашият индивидуален принос не е просто един от многото; всеки един от вас е като колона в огромен архитектурен проект. Колкото повече хора провеждат лични промени, толкова по-силна ще бъде опората на сградата.

Рейтинг:

Отзиви

Забелязах, че преди да се приближа до звънящия телефон, вече знам кой ме търси. Забелязах и неочаквани административни улеснения...бързо се наспивам и имам повече време... Намирам, че с новия имплант е лесно и много приятно.
Анонимен
ои според мен отговора на въпроса ти е доста лесен. След като си загубила твоето котенце и си страдала за липсата му, неовяхващото цвете е символа, който ти покозва, че живота е вечен и само се трансформира вместо да умира. Щом нещо толкова крехко като цвете може да не умре какво остава тогава за твоето коте. Замисли се над това.
Анонимен
Сатаната ви лъже. Тази наречена "нова епоха" е планът на дявола да ви внуши, че вие можете да станете като бог. Не се подлъгвайте в библията пише, че само Господ е бог и че този който се обявява или счита за бог носи в себе си духа на антихриста .
Анонимен
Имам само едно предположение за тази "магия"-това е магията,силата на любовта,на твоята Любов ,мило момиче!
Holydream
Здравей, Рози! Твоята история на мен само ми доказва цялата магия на случващото се... Вярвам, че един ден всички ще имаме нужния за нас отговор! Засега тези перцета и цветя по пътя само ни показват, че сме точно на правилния! За съжаление нищо по-конкретно не мога да ти кажа, то някак си е само по усещане, че чудото наистина се случва, че има още много и предстои всички да осъзнаем, че сме истински и живи с нашата чувствителност, отворени за новото и за бъдещето на света!
Коментирай
loading...