🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Рейки II

Лечение на Земята

В тази част от Рейки II трябва да се разгледа само още едно нещо и то е използването на Рейки за лекуване на Земята. Сега нашата Майка се нуждае от нас така, както никога преди. Често отделяйте време, за да изпращате Рейки на планетата ни. Един от начините за това е да положите ръце върху всяко изображение на Земята. Използвайте глобус или хванете между дланите си някой от малките глобуси от ключодържатели. Насочете лечението не към играчката, а към самата Земя. Положете ръце върху земята и изпратете енергия и любов директно към недрата й.

Друг начин е лечението от разстояние. Представете си Земята от космоса и изпратете енергията Рейки и символите по този начин. Визуализирайте дадена държава или неспокоен регион, или група хора, или застрашена гора, или животински вид, и изпратете лечението там. Представете си земетръсни райони или развиващ се ураган, застрашени от наводнение области или екологични катастрофи и изпратете енергия за успокояване и пречистване. Хората, животните, растенията и местата, нуждаещи се от закрила, пречистване, енергизиране, освобождаване или кармична помощ нямат чет. Изберете Земна Богиня или планетарен закрилник и им изпратете енергия и любов. Изпратете я и на хората, които работят за мира и възстановяването на планетата.

Като Рейки II, вие сте част от лечението на хората и на Земята. Способностите идват с отговорността. При Рейки I ви беше дадено умението за самолечение и това е първата стъпка. При Рейки II се осъществява процес на емоционално и умствено пречистване и освобождаване и способността ви да помагате на другите нараства. Следващата стъпка е лекуването на планетата - всички ние сме метафори на нейното тяло. Моля всичките си ученици Рейки II да помислят сериозно какво могат да направят за Земята, като част от работата си на лечители Рейки II.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...