Назад до Рейки II

Още начини за ползване на Рейки II

Символите Рейки II не се използват единствено за пряко лечение или за лечение от разстояние. Очертайте Чо-Ку-Рей над храната, за да увеличите хранителността й и благодарете за нея - може това да е бил първият начин за благославяне на храната. Ако изпитвате някакви съмнения относно качеството или свежестта на храната, нарисувайте Сей-Хе-Ки над чинията, за да я пречистите. Това е полезно при пикник, когато картофената салата може да е стояла навън твърде дълго, но не разчитайте изцяло на Рейки. Ако нещо ви се струва съмнително, не го яжте. Когато използвате двата символа, направете пречистващия (Сей-Хе-Ки) преди увеличаващия енергията (Чо-Ку-Рей).

Заедно Сей-Хе-Ки и Чо-Ку-Рей почистват и кристали. Използвайте първо Сей-Хе-Ки, за да изчистите камъка, като държите кристала или скъпоценния камък в дланта си и си представяте символа нарисуван върху него. Оставете символа да проникне и повтаряйте, докато усетите, че е достатъчно. После изпращайте Чо-Ку-Рей по същия начин, докато кристалът не заблести ярко. Докато използвате Чо-Ку-Рей, определете предназначението на скъпоценния камък, за да го програмирате, например - за лечение или за закрила. Кристалът или полускъпоценният камък също могат да бъдат програмирани по този начин за лечението на определен човек. Изчистете и заредете камъка, после го дайте на човека, за когото е предназначен. По този начин могат да се използват не само кристалите, но и други предмети. Когато предназначението е лечение, може да добавите и Хон-Ша-Зе-Шо-Нен към енергиите на камъка или предмета.

Чо-Ку-Рей и Сей-Xe-Ки могат да се използват заедно и върху лекарства - за да се засилят лечебните свойства и да се намалят възможните странични действия. Отново - използвайте първо Сей-Хе-Ки, за да засилите енергията само на пречистените и положителни свойства. При хомеопатични средства използвайте двата символа, за да усилите лечението и да намалите или елиминирате усложненията. Ефикасността на билковите или екстракти от цветя се увеличава, когато хванете шишенцето в ръце и му изпратите Чо-Ку-Рей.

Сей-Хе-Ки също има много предназначения, много повече от онези, на които са обучавани повечето лечители Рейки. Използвайте го за променяне на негативни поведенчески модели и навици - например, за да престанете да си гризете ноктите или да се откажете от пушенето. Визуализирайте го винаги, когато съществува някаква пристрастеност. Той действа чудесно за прочистването на всякакъв енергиен блокаж при пряк сеанс и при лечение от разстояние - например, при ленива чакра или орган. Символът изчиства негативната енергия, включително и духовни обвързаности. Ако негативната енергия или модел е кармичен, прибавете Хон-Ша-Зе-Шо-Нен.

Кармичните обвързаности са ситуации, болести или негативна енергия, пренесени от минал живот, за да бъдат излекувани в настоящото прераждане. Могат да включват емоционални шаблони от предишно съществувание, но обикновено са негативни симптоми, навици или болести от миналото. Понякога се изразяват в болезнена привързаност към хора, пренесена от друг живот. Кармичната обвързаност не е положителна връзка, а нещо, което трябва да се изчисти, за да може човекът да заживее в хармония. Използването на Хон-Ша-Зе-Шо-Нен при лечението на проблем, за който няма видима причина, може да сложи край на подобни обвързаности и да освободи човека от необяснимия негативизъм и болка. Трудно е да се даде точен съвет за подобни ситуации; просто се ръководете от напътствията и интуицията. Често Рейки преодолява подобни проблеми без лечителят или пациентът да го съзнават.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 4 оценки

Свързани продукти

ВИТАЛИТИ - жизнена енергия - 325 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ИММЮНИТИ -  подсилване на имунитета - 275 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ВСЕОБХВАТНА БА ГУА ДЖАН - ДОРИЯН АЛЕКСАНДРОВ, ШАМБАЛА
40.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
КРИСТАЛНО МАХАЛО С ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ
18.00
лв
17.10
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни

Отзиви

Dora vassileva
Blagodarq!
РЕНИ ДА
НАИСТИНА Е ТАКА...МАЛКО ИЗПОЛЗВАМ СИМВОЛА СЕЙ ХЕ КИ...БЛАГОДАРЯ ЗА НАПОМНЯНЕТО!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...