Назад до Други методи за отделяне от тялото

Други методи за отделяне от тялото

  1. Други методи за отделяне от тялото
  2. Ритуални магически методи
  3. Хипноза
  4. Наркотици

Наркотици

този раздел е само за научни и изследователски цели и не е препоръчан или одобрен метод

Съществуват някои лекарства, които без съмнение могат да предизвикат опитност извън тялото. Халюцигенните вещества отдавна се използват в различните култури за предизвикване на състояния, като опитност извън тялото и в съвременната култура понякога опитността извън тялото е продукт на случаен опит добит от наркотиците. Веществата които могат да ви докарат до това състояние са тези, които действат отпускащо на физиката ви подпомагат напускането на съзнанието. Други подобни са лекарствата, които нарушават сетивните възприятия и носят объркване относно това къде и в каква форма се намира тялото ни и предизвикват определени вибрации. Тези визуализации трябва да излязат извън контрол и да има някаква причина и желание за напускане на тялото.

Като се има в предвид казаното по-горе халюцигенните вещества са по-ефективни в това отношение от стимулантите и успокоителните. Малки видове наркотици имат значим ефект за преживяването на опитност извън тялото. Монро заявява, че алкохола вреди на способностите за преживяване на опитност извън тялото, тъй като намалява контрола върху визуализациите и изображенията, дори когато човек се намира в състояние на релаксация. Сред веществата, които могат да предизвикат преживяване извън тялото са морфин, етер, хлороформ и хашиш.

Сравнително малко са изследванията в тази област, тъй като повечето лекарства са незаконни в страните където могат да се проведат изследванията. Въпреки това наркотиците сами по себе си не водят до опитност извън тялото. Това което я предизвиква е психичния опита, който се натрупва по време на наркотичното въздействие. Наркотиците не се препоръчват, като метод за постигане на опитност извън тялото, тяхна алтернатива са обученията за релаксация, концентрация и контрол върху изображенията.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Ивайла
Нева ви трябва посредник научете се сами - безопастно е
Коментирай
loading...