Назад до Преминаване през празнотата

Преминаване през празнотата

  1. Преминаване през празнотата
  2. Празнотата ви дава много избори и нови възможности
  3. Медитация - Преминаване през празнотата

Празнотата ви дава много избори и нови възможности

Когато вашия контакт с вашият Висш Аз израстне по-силно, вие привличате към себе си нови възможности, които съответстват на вашите по-висши вибрации. Когато сте в празнотата, всяко решение, което взимате, ще има далечно достижими резултати, тъй като вие сте при пресичането на много възможни бъдеща. Нека оставим всички ваши предубеждения за идеи и изследваме вашия разширен обсег на избори.

Отделете време да фантазирате и мечтаете. Вие можете да откриете себе си, че мислите често за бъдещето и как нещата биха могли да бъдат различни. Макар и да не можете все още да видите начин да създадете живота който искате, продължете да си представяте вашия идеален живот. Вашите видения създават бъдещето, и вие ще привлечете към себе си условията за осъществяване на вашите видения.

Когато вие повишите вашата вибрация, възможно е вие да намирате себе си все по-често и по-често в празнотата. Вие може да изживеете празнотата в една област на вашия живот и в другите области - не. Вашата работа може да е много сигурна и определена, докато вашата връзка с някой може да преживее голяма промяна.

Ако вие изживеете празнотата във всяка област на вашия живот, бъдете нежен със себе си. Не се тревожете ако самото направление все още не се е разкрило. Вие повишавате бързо вашата вибрация в тази област, извършвайки много вътрешна работа и отваряте сърцето да обичате себе си повече. Когато направите това, нови условия ще започнат да се появяват, които са по-добри от тези, които сте имали в миналото. Обичайте и приемайте също, и вашите настоящи условия защото когато обичате там където сте, това ще ви позволи да достигнете ваши нови видения по-бързо.

Винаги има една повратна точка, когато вие сте в празнотата. Идва един момент, през който една дълбока вътрешна нота прозвучава. Това е нотата на решителност, на по-силна воля за едно решение, което ще ви води към едно ново направление. Има момент, когато настъпва една промяна, когато вие сте съвсем наясно за това, което искате. Обичта към вас е по-голяма и вие знаете вътре в себе си, че сте готов да започнете това, което искате.

Отначало вие може да бъдете слабо разбиращ за това ново решение и какво действие да предприемете, за да го изпълните. Направете първата стъпка, която можете да видите и следващата стъпка ще дойде. Тогава вие напущате празнотата, времето на прозрения и новите възможности и започвате периода на изпълнение на вашите прозрения. Вие сте както птицата, която е намерила по-високото въздушно течение; вие летите в него и се учите, къде то ще ви отведе.

Един мъж откри, че той трябваше да напусне къщата, която беше наел, тъй като тя щеше да бъде обявена за продан. Той не беше планирал да се мести и се почувства объркан. Тогава също и неговият най-близък приятел получи работа в един друг щат и отпътува. Той чувстваше, сякаш всичко в живота му се струва. В същото време той завърши един голям проект - една книга - над която беше работил и се чудеше какво да прави след това.

Вместо да се фокусира към това колко неудобно се чувстваше, той се съсредоточи върху новата възможност, която имаше - да създаде по-добри неща. Той започна да вижда несигурността като едно предизвикателство и едно вълнение в това, и той използва това време да си изясни какво точно искаше. Той си представи, че живее в един дом, който беше дори по-хубав от този, в който той беше живял и скоро намери едно чудесно място да живее. Той започна да се среща с хора и си намери няколко нови приятели, чиято компания го стимулираше. Той спря да се опитва да мисли каква нова книга да напише и както релаксираше един ден изведнъж се появи една идея, която формира основата на една нова книга. Когато напусна празнотата и се върна в по-голямата сигурност, той започна да води живот много по-възвишен и много по-подходящ за него, отколкото онзи, който той беше имал преди.

Вие не трябва да чакате нещата да напуснат живота ви, за да се използувате възможността, която съществува в празнотата. Винаги, когато имате едно вътрешно чувство, че нещата повече не са подходящи за това, което сте винаги, когато искате да размислите за една нова посока просто останете спокоен и си позволете да навлезете в света на възможно бъдеще. Въобразете си, че изживявате различни възможни бъдеща. Предизвикайте себе си да мислите позитивно и разширено. Научете се да обичате несигурността и прегърнете новото.

Да живеете в празнотата може да бъде стимулиращо, предизвикващо и разширяващо

Не се впускайте към решение само за да бъдат нещата да са по-добре фокусиран и сигурни още веднъж. Вселената работи по един съвършен начин и има добри причини, ако нещата се променят. Вие може да напуснете празнотата, когато вие решите, че сте готови и сте направили важни вътрешни избори. Празнотата със своята липса на структура, сигурност и определена посока ви помагат да направите голям скок напред.

Когато излезете от празнотата, вие ще откриете себе си, че искате отново да се срещате с хора, може би по един нов и по-действен начин. Вие ще се чувствате повече сигурен относно това, какво вие искате и имате по-голямо чувство за цел. Когато вие напуснете празнотата, осъществявайки вашите прозрения, вие ще видите как започват да се проявяват положителните резултати от вашата вътрешна работа.

Обичайте празнотата, защото макар че нищо не се вижда да се е случило, това е време, когато много вътрешна работа е била направена. В празнотата вие имате възможността да създадете едно ново и по-добро бъдеще. Времената на несигурност също са и времена на нови възможности. Тръгнете към това - достигнете звездите! Представете си, че имате всичко, което искате. Вие може дори да откриете себе си, че се научавате да обичате празнотата заради възможностите, които тя предлага - да направите квантови скокове и ускорите вашето израстване.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

YOGA MAT KAILASH PREMIUM - постелка/шалте за йога, материал PVC, BODHI YOGA
46.20
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ECOPRO - постелка/шалте за йога с натурална гума, BODHI YOGA
143.00
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!
QI YO AJNA UNITY MAT - овална постелка за йога, QI YO MULTIYOGA
204.00
лв
Безплатна доставка + ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!
TPE YOGA MAT LOTUS PRO - постелка/шалте за йога, BODHI YOGA
96.20
лв
+ ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!

Отзиви

глупост
Фалшива информация!!! В ''празнотата'' няма абсолютно нищо, следователно няма ''медитиращ'', който да си ги представя тези работи. (- 5. Когато вие изчезвате в „небитието”, представи си, че се случва нещо прекрасно) изчезнеш ли в небитието разбираш,че ти си самото небитие и там няма никакъв Ум/себе/аз и прочие. С други думи, ''празнотата'' е нещо като смърт, изчезваш абсолютно. В момента на ''навилизане'' е стряскащ и не всеки би се отдал на това пространство, защото губиш абсолютно всичко/себе си.
Диана
Благодаря за ценното съдържание в темата.Даде ми стимул и прозрение.
Много благодаря.И аз си мислех,че тещо не ми е наред. :*
Ели
Много благодаря за тази информация! Сега открих точното определение на състоянието през което за да премина ми бяха нужни 2 месеца "сама със себе си" .....но успях и се гордея с това защото съм само на 19г и не предполагах колко съм силна! Благодаря ви!!!
Намерих отговори на въпроси, които ме терзаеха! Мислех, че аз не съм наред! БлагоДаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...