Назад до Упражнения за Психокинеза

Упражнения за Психокинеза

 1. Упражнения за Психокинеза
 2. Първо упражнение: Усещане на енергията
 3. Второ упражнение: Концентрация
 4. Трето упражнение: Визуализация
 5. План за обучение

Първо упражнение: Усещане на енергията

Първо упражнение – дишане и енергийни потоци

С всеки дъх ние взимаме енергия. Ако сте се научили посредством чакрите на простата употреба на енергията, тогава можете да постигнете бързи резултати с това упражнение. Потърсете някое спокойно място и изключете телефона си и звънеца на вратата. Прочетете внимателно следните инструкции преди да започнете:

 1. Седнете спокойно. Гърба и главата ви трябва да са на една линия. Целите ви стъпалата трябва да докосват земята. Поставете ръцете на бедрата си.
 2. Вдишайте три пъти дълбоко и мощно. Трябва да дишате така както след натоварен ден да се върнете у дома и да се настаните удобно на дивана. При вдишване повдигнете раменете си нагоре, а при издишане ги свалете.
 3. Сега се опитайте да забравите ежедневните си грижи и се съсредоточете върху дишането си. Почувствайте как стомаха ви се издига при вдишване и след това се свива при издишане.
 4. Ако се намирате в дома си представете си, че се намирате на някое красиво естествено място. На планина, езеро, поляна, море или това което ви харесва най-много. Най-добре е обаче в действителност да се намирате на някое такова място.
 5. Съсредоточете се само върху дишането. Представете си как при вдишване абсорбирате свежа и нова енергия и издишате отпадъците от консумираната енергия.
 6. Представете си как на това красиво място израстват корени от краката ви и се впиват дълбоко в земята и започвате да черпите енергия от нея.
 7. Вече би трябвало да усетите нещо. Ако това не се е случило, продължете да си мислите още по-задълбочено за обмяната на енергия. Обърнете внимание на дишането си, то не винаги работи правилно още от първия опит. Повтаряйте упражнението редовно.
 8. Ако следвате психически ритъма трябва да почувствате прилива на енергия. Той е като вълна, която се спуска по тялото ви. Може да почувствате изтръпване, убождане или натиск. Ще изпитате широк спектър от емоции.
 9. Дръжте ръцете си отпред на гърдите със събрани длани. Отначало разстоянието трябва да е колкото ширината на раменете. Движете ръцете си бавно една към друга. Трябва да усетите нещо, преди да докоснете ръцете си. Това е енергийната аура. След това отново повторете упражнението.
 10. Ако сте развили чувството си за енергийната аура, отделете ръцете си на около 10 см от тялото и се опитайте да го усетите.
 11. Завършете упражнението, като поставите ръцете на  бедрата си. Хванете леко мускулите си и ще осъзнаете какво е вашето обкръжение. Отворете очи.

Първо упражнение – създаване на Пси топка

Пси топката е пространство изпълнена с компресирана енергия. Упражнението е много подобно на това обяснено по-горе. Всъщност първите 9 точки са еднакви. Следващите стъпки са:

10. Представете си как енергията се събира в пространството между ръцете ви и става с формата на топка. Преместете ръцете си, като държите топката. Усетете пулса на Пси топката, който следва ритъма на дишането ви.

11. Освободете Пси топката, като си представите как енергията се връща обратно във вас.

12. Завършете упражнението, като поставите ръцете на бедрата си. Леко докоснете мускулите си и ще почувствате околната среда. Отворете очи.

С Пси топката вие можете да направите много неща. Колкото по-дълго се концентрирате върху нея, толкова по-мощна и силна става тя. Тази енергия винаги си има източник и може да се използва за упражнения по психокинеза.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

ВИТАЛИТИ - жизнена енергия - 325 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ИММЮНИТИ - подсилване на имунитета - 275 мг. x 90 капсули
43.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ВСЕОБХВАТНА БА ГУА ДЖАН - ДОРИЯН АЛЕКСАНДРОВ, ШАМБАЛА
40.00
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Джани
Хора Помогнете ми и Аз Искам да Усвоя Телекинеза и Психокинеза та Искам да се Науча как Да мога Управлявам Контрол Върху ума си и да се Науча как Да Вдигам или насочвам Предмети Без да ги Докосвам. Ако Някои ми даде Наставления или поне малък урок Ще съм му Много Благодарен, имам мечтата още От Дете Да мога Да местя или Вдигам предмети сигорно защото обичам много Фантастични или Паранормални Филми Моля Даите ми Някакви насоки Благодаря Още от Сега????????????
Как така ще извикаме полтъргайст
Денислав
Много интересни техники. Бих искал да започна тези упражнения. Някой който е по-напред с нещата би ли ме посъветвал? Кои техники и упражнения за духовното развитие са подходящи за начало?
фунай
Хора при мен се получи с малка хартия първо си игра с нея завъртях я няколко пъти и после я спрях доближих си ръцете близо без да я докосвам и си преставих че още се върти и почнах да я местя и да се върти 10 опита направих става ама после ме заболя главата от едната страна и спрях
Незнам но примен маи се получава
Коментирай
loading...