Назад до Упражнения за Психокинеза

Упражнения за Психокинеза

 1. Упражнения за Психокинеза
 2. Първо упражнение: Усещане на енергията
 3. Второ упражнение: Концентрация
 4. Трето упражнение: Визуализация
 5. План за обучение

План за обучение

Най често задавания въпрос е: Как да започна? Има ли план за обучение? За да ви улесним сме създали план за обучение. Това разбира се е само примерен план и вие можете да го променяте.

Психически план за обучение

За обучението на психокинеза има два подхода:

 1. Бързо обучение, но с малки успехи.
 2. Дълго и ефективно обучение.

Бърз план за обучение – първият ви успех може да дойде само в рамките на няколко минути или до няколко дни, но ефекта ще бъде много малък.

Дългият план за обучение създава основата, като първите резултати идват чак след няколко седмици, но те са силна и впечатляваща психокинеза.

Важни фактори

Няколко са основните фактори, които влияят върху ефективността на вашата психокинеза:

 1. Изисквания – най-важното изискване за успешна психокинеза е здравето. Болните хора не трябва да експериментират с психокинеза. Последиците са провали или създаване на полтъргайсти. Затова е важно да сте здрави.
 2. Трупане на опит и развитие – Опитът и нивото на развитие също са много важен фактор. Ако например вече имате опит с Аурата и можете да я виждате или усещате , обучението ви ще мине много по-лесно, защото сте запознати с материята. Приблизителното си ниво на развитие можете да проверите с PsIQ теста.
 3. Постоянно обучение – друг фактор е редовната физическа активност. Много е важно, особено в началото да тренирате ежедневно. Подобна е ситуацията и за обучението. Обучавайте се всеки ден по 10 минути и ще имате по-добри резултати, отколкото веднъж на половин година да се обучавате от сутринта до вечерта.

Тренировъчен план 1

Обучението е лесно. По-няколко пъти на ден пробвайте експерименти, като Пси колело например. Някои ще успеят за завъртят колелото още първия ден. В рамките на около седмица почти всеки би трябвало да се е научил да завърта колелото. Ако и вие сте сред тях поздравления, постигнали сте психокинеза и телекинеза в малък мащаб.

Тренировъчен план 2

Много хора не искат постигането на малък ефект, а нещо по-силно и сложно. За това обаче е нужна силна воля и постоянно обучение, както например при обучението по бойни изкуства или акробатика. Тука се извършва същинското обучение или създаването на изцяло нова основа. Това включва:

 • Активиране и изчистване на седемте чакри
 • Обучение как да виждате и разчитате аурата
 • Обучение как да усещате енергията

Първоначално се създава основата. Трябва да бъдете в състояние да усетите енергията си. Когато става въпрос за аурата и чакрите това следва от само себе си.

Най-важният инструмент за постигането на психокинеза е вашият ум. Следователно първите няколко седмици трябва да подобрявате вашата концентрация. Тренирайте вашата концентрация най-малко 2 седмици по 10-20 минути на ден. След това тренирайте поне 1 седмица визуализиране. След това вече можете да пристъпите към изпълнението на упражнения по телекинеза. Препоръчително е за всяко отделно упражнение да отделяте поне по една седмица, като тренирате всеки ден, преди да преминете към следващото упражнение.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ВЪРБИНКА 1 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
42.50
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.
ЕТЕРИЧНО МАСЛО ТАМЯН 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
53.10
лв
47.79
лв
Промоция -10% Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Джани
Хора Помогнете ми и Аз Искам да Усвоя Телекинеза и Психокинеза та Искам да се Науча как Да мога Управлявам Контрол Върху ума си и да се Науча как Да Вдигам или насочвам Предмети Без да ги Докосвам. Ако Някои ми даде Наставления или поне малък урок Ще съм му Много Благодарен, имам мечтата още От Дете Да мога Да местя или Вдигам предмети сигорно защото обичам много Фантастични или Паранормални Филми Моля Даите ми Някакви насоки Благодаря Още от Сега????????????
Как така ще извикаме полтъргайст
Денислав
Много интересни техники. Бих искал да започна тези упражнения. Някой който е по-напред с нещата би ли ме посъветвал? Кои техники и упражнения за духовното развитие са подходящи за начало?
фунай
Хора при мен се получи с малка хартия първо си игра с нея завъртях я няколко пъти и после я спрях доближих си ръцете близо без да я докосвам и си преставих че още се върти и почнах да я местя и да се върти 10 опита направих става ама после ме заболя главата от едната страна и спрях
Незнам но примен маи се получава
Коментирай
loading...