Назад до Въпроси към Крион

Въпроси към Крион

  1. Въпроси към Крион
  2. Ролята на животните
  3. Човешката душа
  4. Светлинните работници
  5. Музиката

Човешката душа

Въпрос:

Разкажи ни повече за нашата човешка душа. Какво представлява тя? Какви са частиците?

Отговор:

Вие зададохте един от най-важните и сложни възможни въпроси. Как може да ви разкаже Крион за принципите, които са толкова чужди на вашия разум? Как може Крион да ви даде представа за нещо, което ще ви се види безсмислено? Ако бяхте незрящ човек, можете ли изведнъж да си обясните цялата цветова палитра на природата? Няма изживяване, което да може да ви даде представа за човешката душа. Тя не може да бъде разбрана без междуизмерни сетивни способности.

Вашата човешка природа е временна. Вашата душа е "истинският" ви Аз. Тя живее на няколко места едновременно. Едното е във всяка клетка на тялото ви. Другото е енергийният "печат" на магнетизма на самата планета, който показва, че сте тук. Трета част, която вие наричате Висш Аз, се намира от другата страна на воала, чертаещ решенията за вашата инкарнация тук и откликващ на вашето просветление, променяйки пътя с нови планови срещи за вашия договор.

Знаехте ли, че сте междуизмерни? Способни ли сте да разберете, че сте на няколко места едновременно? Във времева рамка, където умът ви е "заклещен" в линейната рамка, можете ли да проумеете примката на истинското, духовно време? Ами ако ви кажа, че вашата душа притежава способността да споделя едно човешко тяло с друга душа. Вие се доближавате до истинската реалност на съществуването само в сънищата и виденията си.

Знайте следното: Вашата душа е разцъфналото цвете в градината на Вселената. Тя е вечна и знае всичко, което знам аз. И е много по-голяма, отколкото можете изобщо да си представите. Тя живее на няколко места и в много времеви рамки едновременно. Тя е семейство. Тя е ЛЮБОВ!

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
всички на планетата Земя да са вегани... Рай!
Анонимен
Винаги съм знаела за своята осбена мисия и сега разбрах...Благодаря ВИ Звездни братя-да се родиш през 50-те!
Анонимен
Душа обширна като Вселената
Анонимен
В днешния момент е вече престъпление месоядството.Всяка капка кръв ,пролята от животните,удължава агонията на човечеството в тъмнината.Не съм съгласна,че отказа от месо има значение само за човека.Животните имат вече съзнание и не приемат да бъдат убивани!Има прекрасна храна от плодове и зеленчуци!
dika
blagodarna cam vi za uroka
Коментирай
loading...