Назад до Въпроси към Крион

Въпроси към Крион

  1. Въпроси към Крион
  2. Ролята на животните
  3. Човешката душа
  4. Светлинните работници
  5. Музиката

Ролята на животните

Въпрос:

Животните на планетата толкова ли са обичани (като нас)? Каква е тяхната роля? Имат ли душа? А бозайниците в морето? Недоумявам защо толкова много невинни създания страдат от посегателството на човека?

Отговор:

Като казваме "много ви обичаме", говорим за това, че ние с вас се познаваме и вашата човешка душа е на същото космическо енергийно ниво като нашата, със същата Меркаба като нашата. Именно това наричате вие душа, което всъщност е частица от Бог! Тази душа е тук, за да си научи урока на тази планета с велика мисия.

Животните не са тук да научат урок като вас, а за да ви служат в постигането на вашата цел. Те са създания, които не носят същия урок или частица от Бог като вас, но наистина са "много обичани" и играят голяма роля в земния план.

Животните са тук по няколко причини, които ще се видят логични на някои от вас и ще шокират други. Много от животните на планетата за тук за енергийно равновесие. По този въпрос може да се говори много, но засега ще кажем, че енергията, която усещате около морските бозайници, е реална, защото те са тук с вдъхновена и благословена мисия, която ще се прояви в бъдеще. Засега, те поддържат специфичен баланс на планетата, който е много духовен! Много от големите горски животни също са тук заради планетното равновесие. Други животни са тук само заради вашия комфорт и компания. Мнозина от вас познават тяхната любов към хората и знаят какво имам предвид. Те също така поддържат енергията и откликват на мислите ви. Интуитивно знаят неща, които вие не можете и никога няма да "видите". Те са тук, за да ви балансират, докато живеете на планетата.

И накрая, много от тях са тук, за да ги ядете (ужас!). Те идват в служба на човечеството, допринасяйки за вашето изхранване и здраве. Цялото им предназначение е да изхранват човечеството в определени части на планетата. Без тях би било невъзможно да се поддържа население над пет милиарда души. За онези, които се съмняват в това, приканваме ви да се запознаете с опита на древните, които редовно "призовавали" животното в тяхното село за храна. Благодарение на тази церемония иначе свирепото животно идвало доброволно в селото, където го убивали ритуално и го изяждали. Това било споразумение между животното и човека - и всички го разбирали. Това не означава, че всички хора трябва да ядат месо. Много от вас не ядат месо и балансират телата си без него. Това е достоен процес и ще гарантира добро здраве, но не бива да се възприема като нещо, което правите за животните. Правете го за себе си.

Попитахте също така за страданието, което причиняват хората на животните. Ваш е изборът дали ще зачитате тези създания, или не - независимо какво е тяхното конкретно предназначение. Онези, които се консумират, заслужават същото уважение като тези, които ви правят компания - може би дори повече! Това, което правите с тях, е ваша карма и показва вашето просветление. Животните знаят защо са тук и хората трябва да уважават всички създания на планетата (а те са много), които са се съгласили да дойдат на служба към тази велика планета на свободния избор. Онези от вас, които работят с животните, за да направят живота им по-добър, докато са тук, правят нещо много стойностно! Да, много ги обичаме.

Рейтинг:
3.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Анонимен
всички на планетата Земя да са вегани... Рай!
Анонимен
Винаги съм знаела за своята осбена мисия и сега разбрах...Благодаря ВИ Звездни братя-да се родиш през 50-те!
Анонимен
Душа обширна като Вселената
Анонимен
В днешния момент е вече престъпление месоядството.Всяка капка кръв ,пролята от животните,удължава агонията на човечеството в тъмнината.Не съм съгласна,че отказа от месо има значение само за човека.Животните имат вече съзнание и не приемат да бъдат убивани!Има прекрасна храна от плодове и зеленчуци!
dika
blagodarna cam vi za uroka
Коментирай
loading...