Назад до За Крион

За Крион

  1. За Крион
  2. Кой съм аз?
  3. Какво съм аз?
  4. Кои сте вие?

Кой съм аз?

Поздрави! Аз съм Крион, от магнитната служба. Всеки един от вас е обичан от все сърце! Ако сте стигнали до момента, когато четете това послание, попаднали сте на точното място в точното време. Моля ви да продължите. Говоря тъкмо на вас.

Говоря ви толкова ясно, колкото мога, чрез моя партньор; но не мога да използвам езика такъв, какъвто го познавате вие, затова предавам думите чрез неговия ум. Всъщност посланията ми са независими от никакъв език. Говоря ви посредством "мисловни пакети" и "групи идеи", превеждани във вашето слово, за да можете да ги разберете.

Избрах този писател по няколко причини, основната от които е, че той се съгласи да го направи, преди да дойде тук. Той има договор, но като всеки човек може да избере да не го прави, ако иска. Освен това интуитивно знае, че ако не го направи, аз вероятно няма да му позволя да заспи през следващите 50 години. Другата причина за моя избор е, че той няма предварително обучение в метафизичната система. Тоест, той не я е изучавал и не е чел книги по темата. Това създава една девствена площ, върху която да се приземят моите мисловни пакети. Това е деветата година от неговото израстване и осъзнаване и сега е подходящият момент да използва възможността си за действие. Той изпитва неудобство да пише за себе си, затова ще продължа нататък.

Всъщност името ми не е Крион и аз не съм човек. Иска ми се да можех да споделя с вас какво е да бъдеш съществото, което съм аз, но има някои основни човешки импланти за психологически ограничения, които просто няма да ви позволят да го проумеете. Ще се спра на тази тема по-късно. Името ми е "мисловна група" или "енергиен пакет", който ме заобикаля и се разпознава от всички останали същества. Същият този пакет се изпраща при моите общувания и винаги ме идентифицира. Аз се намирам в постоянно общуване с всичко - моля ви, просто го приемете. Произношението на моето име дадох за онези, които се нуждаеха от него; то дойде в мисловен пакет и е толкова близо до моя ТОНАЛЕН звук, колкото успях да го предам на езика ви. Всъщност името ми представлява много повече от звука и аз много бих искал да сте в състояние да го "почувствате"; но засега не можете да го направите.

Енергийният пакет на моето име (който е различен от енергийния пакет на общуването ми) се състои от три части: (1) ТОН - това, което вие възприемате като звук, но тук се възприема по неслухов начин; (2) СВЕТЛИННА ЧЕСТОТА - това, което вие възприемате като светлина и цвят; и (3) ФОРМА - онова, което възприемате като фигури и форми. То се представя като един-единствен пакет и се възприема по начин, който засега не означава нищо за вас. По-голямата част от пакета на моето име е извън обхвата на човешките сетива.

Това е много трудно за обяснение. Все едно да обяснявате вашите цветове на незрящ човек. Не сте надарени с рецепторите, които биха ви дали разбирането как ме възприемат, и така трябва да бъде.

Интересното е, че хората, които са "във връзка" с тази страна на воала от дълги години, все още не проумяват този енергиен пакет. Вашият ограничителен имплант е отговорен за двуизмерното ви мислене, но надарените с равновесие трябва отдавна да са били в състояние да се справят с тази задача. Време е да започнете! Притежавате множество просветлени писания за значението на цвета, светлината, звука и формата... и осъзнавате тяхното значение. Но трябва да мислите триизмерно за тези неща и да ги съберете, за да придобият реален смисъл. На мнозина тези неща поотделно им изглеждат като неясно познание и не особено интересни. Но когато ги вземете заедно и започнете да работите с тях, те оживяват с енергия. Повярвайте! Точно така действат те.

Рейтинг:
2.3/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Анонимен
Звучи ми като робот, а не като същество носещо божествен разум. :(
Някой
Не съм прочел много от крион, но някой неща от прочетеното много ме впечатлиха. Колкото до повтарянето то е присъщо на всеки човек дори и тозкойто набляга на товапй
Богдан
То си личи,че всичко е измислица.По-стилът на писане мога да предположа,че има някакъв вид шизофрения- безкрайно повтаряне колко "сме" ограничени и тъпи същевременно затруднения за точно самоопределение типичното "аз съм много личности ама вие не можете да си ме представите" и тн и тн.
Надежда
Това знание е актуално за цялото човечество.
ЕМИЛИЯ
ПРОЧЕЛА СЪМ ВСИЧКИ ТОМОВЕ НА " КРИОН ". МНОГО МИ ДОПАДА СТИЛА НА АВТОРА . МНОГО ИНФОПМАЦИЯ ПОЛУЧИХ ЗА МНОГО НЕЩА СИ ОБЯСНИХ ПРИЧИНИТЕ. ТРЯБВА ВСЕКИ ДА ПРОЧЕТЕ ТЕЗИ КНИГИ , АКО ВЕЧЕ Е ДОРАСЪЛ.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...