🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Четвърта чакра

Балансиране на Четвърта чакра

  1. Балансиране на Четвърта чакра
  2. Да приемем себе си
  3. Работа с дишането
  4. Работата на тъгата
  5. Да простим
  6. Любовта трябва да се желае и създава
  7. Любовта трябва да надрасне себе си
  8. Запазване баланса на енергиите
  9. Физически упражнения за Четвърта чакра
  10. Медитации за Четвърта чакра

Любовта е същността, която лекува. Търпението, умението, тренингът и талантът също играят своята роля, но без любов те са просто техники. Всички рани викат за универсалното лекарство на любовта. Бидейки космическото гориво на вселената, любовта е силата, която свързва бездните, които ни разделят! В бездната между Небето и Земята любовта е свързващата сила, която обединява многоцветните стъпала на Моста на дъгата.

За нещастие поради увреждането, което сме получили в живота си, ние не винаги сме сигурни как да приложим любов към раните в нас и в другите. Не знаем как изглежда действителната любов или как да я създадем.

Рейтинг:
2.7/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Цветния
Аз имах 10 годишен брак не съм изневерявал нито веднъж на бившата си въпрос на гледна точка е. Сега сме разведени и ми бе много трудно дори да правя и сека но си помислих защо кому е нужно и почнах да си живея живота и след един месец вече бях щаслив че съм се отървал и съм свободен имах усмивка отново а тя да е жива и здрава богу всеки му всичко е в мисълта и как ще се настроиш всичко е само и единствено вътре в теб
Елена Минева
Какво значение има в кое населено място живее?Границите си ги поставяме ние от всякакво естество и степен,ние трябва да ги премахнем,за да ни потръгнат всички аспекти в живота.
Анонимен
Алекс, в кое населено място живееш?
Алекс
Аз от много време се опитвам да преудолея една болка. Обвинявам се за загубата на бившата си връзка. А другия човек е не по-малко виновен, не на нея не и пука. Хем съм наранен и не я понасям, хем се чувствам виновен. И я натрапвам в главата си, вече шест месеца живея в ада. Във голяма депресия съм, и ми е трудно дори и секс да правя, имам заради това и сексуални проблеми. Мъча се но не успявам да забравя и да си простя. Не знам колко още ще издържа така.
iMAG
Всеки прощава.На себе си и на другите.Това не е дълбочинната същност на прощаването. Важно е пътят, по който минаваме, вътрешната трансформация, докато простим.Минавайки по него, ние откриваме своето Себе.Откриваме истинската си същност, завоалирана от нашите предразсъдъци.А тя е- безусловна Любов.Към себе си и към другите.Към Бог.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...