Назад до Крион: Как стават нещата

Крион: Как стават нещата

  1. Крион: Как стават нещата
  2. Ежедневието
  3. Изобилието
  4. Силата на човешкото същество
  5. Извънземните
  6. Информацията от канал
  7. Четирите елемента на чистата любов
  8. Притчата за Томас Лечителя
  9. До лечителите

Информацията от канал

Сега ще ви дадем информация за ченълинга. Искаме да ви предадем основните правила как да го различавате. Би било глупаво и нелогично Духът да ви инструктира как да го различавате; затова ще вземем указанията от един мъдър човешки източник - издаден черно на бяло, който ви е достъпен и известен на моя партньор. Нашето сливане прави възможна тази информация. Ето какво смятат мъдрите хора за контактьорите, приемащи съобщения, и това е мъдър съвет.

1.  Винаги има универсална полезна информация. Пазете се от някой, който ви дава информация, която е полезна само за неколцина или ви казва, че тя е предназначена за специална група избраници. Информацията трябва да е полезна за цялото човечество, за всеки един човек. Бъдете нащрек за това. Така ще прецените дали слушате истината.

2.  Посланието трябва да въодушевява. Търсете упълномощаващите послания - не белязани от страха, не отчайващи, не тласкащи ви да избягате или да се скриете - а вдъхващи сила! Бъдете нащрек за това.

3. Духът никога няма да ви предаде послание, което ви кара да се откажете от вашата свободна воля. Никога! Защото вашата свободна воля е смисълът на пребиваването ви на Земята, докато седите на златния трон. Свободната воля! Изборът движи бъдещето на вашата планета.

4.  Духът никога няма да ви предаде послание -никога - което ви кара да погазите онова, в което вярвате. Вашият мисловен процес предизвиква дълбоко уважение. Духът никога няма да ви подмами или "придума" да направите нещо. Посланието не бива да пристъпва вашата последователност. Вие трябва да се чувствате удобно с посланието, което ще отекне като вярно в сърцето ви.

5. Скъпи мои, Духът никога няма да представи контактьора като единствения източник. Бъдете нащрек за това, защото има много посланици на Духа и всички те "патентоват" информацията си, за да представят по-голямата картина - особено в тази нова епоха. Те никога няма да се представят като единствен източник на информацията.

6. Следете за факта, че информацията обикновено е нова. Внимавайте за тези, които само повтарят старото, защото те не канализират нищо друго освен егото на човешкото същество. Необходима е нова информация. Това е смисълът на ченълинга. Помислете за това.

7. Следете за факта, че канализираната информация трябва да представя духовни решения. Решения на житейските предизвикателства на Земята чрез новата информация е смисълът на ченълинга.

Има между седем и дванайсет правила за различаването на посланията от Духа, дадени ви от човешки същества. Сега ще ви дадем едно наше собствено правило. Само едно. Както вече ви казахме, това, което трябва да направите с канализираната информация, е да я ползвате като справка. Не се задълбочавайте в нея. Не я правете вашия живот. Не превръщайте в гуру човека, който я канализира. Погледнете информацията и се поучете от нея като справка, а после я приберете. Ако се наложи да я извадите и прегледате, направете го както бихте се допитали до всяка друга справка, а после отново я приберете. Тогава със собствената ви сила и способности влезте в златната стая и започнете да създавате висши вибрации за планетата. Вие сте способните! Ченълингът е просто данни за вашето действие.

Казахме ви да седнете в тази стая и да почувствате Божията любов. Някои ще кажат: "Крион, как да различа любовта от егото? Те създават сходни усещания. Ти ни каза, че трябва да обичаме себе си - това не е ли его?" Скъпи мои, разликата между любовта на Духа, вашия Висш Аз и любовта на човешкото его е огромна. Сега ще изброим четирите правила в тази насока. Ето кои са четирите елемента на чистата любов - човешка и духовна. Ще ви ги цитираме често под различни форми, докато продължаваме да доближаваме нашите вибрации с вашите. Едва ли има по-важно послание в тази среща от това, което следва.

Рейтинг:

Отзиви

Негодник
Къде се чувстваме най умиротворени ? Под слънчевите лъчи, на някоя скала на океана ? Разбирам , че за всеки е различно . Какво правим ако нямаме пари да отидем там ? Аааа да , можем да отидем там в съзнанието си , чрез видение !!! Да , но в съзнанието не е толкова истинско , отколкото в действителност ! Разбирам , че действителността е относително понятие и всъщност материалният свят е илюзия , но защо тогава чувството в материялният свят е тооолкова силно а в духовния тоооолкова слабо и защо всеки се стреми към материално проявление на мечтите си ? Как да постигнем умиротворение чрез пребиваване в златната стая , като чувството там е слабо , понеже не е проявена тази стая в материята и , ако успеем все пак да постигнем истинско умиротворение във въпросната въображаема стая , то за какво по дяволите ще ни е необходимо проявление на мечтите в материята ? Крайният резултат ще е същият , ЧУВСТВОТО то е важно !!!
удивен
Чудя се кой ли си губи времето да пише всичко това и да мисли, че някой му вярва?!
Анонимен
Абсолютно съм съгласна!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...