🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Трета чакра (Манипура)

Трета чакра (Манипура)

  1. Трета чакра (Манипура)
  2. Функция на Трета чакра - Енергия
  3. Функция на Трета чакра - Автономност
  4. Функция на Трета чакра - Воля
  5. Функция на Трета чакра - Самоуважение
  6. Функция на Трета чакра - Проактивност
  7. Функция на Трета чакра - Сила
  8. Демон на Трета чакра - Срам
  9. Формиране на Трета чакра

Функция на Трета чакра - Самоуважение

Енергетичната виталност изисква самоуважение. Имаме ли една базисна вяра в себе си, можем да посрещнем по-добре непознатото. Имаме самочувствие, което не се разпада, когато нещата не станат, което може да запази постоянството си въпреки предизвикателството. За здравото его е в реда на нещата да се правят грешки. За вързаната от срам личност няма място за грешки и експанзията е строго ограничена. Как можем да постигаме и да растем, ако не можем да правим грешки? И как можем да развием чувство за собствена сила без тази експанзия? Когато самоуважението е ниско, ние имаме една парализираща несигурност там, където трябва да има движение и сила.

Рядко се открива голямо съответствие между високото самоуважение и постижението. Хората с успешна кариера, необикновена външност или много пари често имат ниско самоуважение. Хората с по-здраво самоуважение изглежда са с по-малко очаквания и в по-голяма степен си позволяват прост живот. Онези, които се отнасят добре към себе си, грижат се за телата си, са свързани с чувствата си и си позволяват удоволствие, имат по-високо самоуважение, защото се чувстват по-добре. Пълнят чашата си, като просто обслужват резултатите на първата и втората чакра. Чувствайки се пълни, те се чувстват уверени. Имат енергия. Самочувствието им е по-малко определено от външните постижения, защото има присъствие вътре. И обратното, ако самооценката ни е висока, е по-вероятно да се грижим за себе си.

Рейтинг:

Отзиви

Детелин
Дотук всичко беше добре, но статията за Самоуважението е малко изсмукана от пръстите... Изводите са доста повърхностни. Това е изключително важна функция и авторите трябва да направят по-сериозна редакция. Като цяло сайта е много добър.
Направих си теста и резултатът е 0% за трета чакра.....затворена.... :(
Galya Koleva
Prekrasno napisano!
Rosi Petrova
Blagodarja na horata koito sa vzeli ucastie za sastavjaneto na tozi sait Mnogo polezen i interesen
Виж още отзиви
Коментирай
loading...