Назад до Законът за благоденствието

Законът за благоденствието

  1. Законът за благоденствието
  2. Съзнание за благоденствие
  3. Кръговратът на даването и взимането
  4. В съзвучие с предопределението

В съзвучие с предопределението

Това дали живеем в благоденствие или не, е сигурен знак за това, дали вече сме открили жизнената си задача и я изживяваме - или не. Ние не само имаме право на благоденствие, но сме и призвани да сторим това! Като изживяваме нашето предопределение, нашият живот е правилният живот.

Всеки човек има неповторими дарби и таланти, които чакат да бъдат изживени. Това е нашето вътрешно богатство. С тези дарби сме орисани още в люлката, за да служим чрез тях на хората. При това служене отдаваме от себе си най-ценното в нас, вътрешните си съкровища – и в замяна можем да получим благоденствие, осъществяване и щастие във всички области на живота ни, ако сме отворени за това. Да живееш осъществен живот означава да изпълниш житейските си задачи. Тогава всичко е за твое добро.

Можем да изживеем своето предопределение все пак само чрез само-определяне. Тогава всичко ще е правилно. Тогава живеем в радостно настроение. И това намира израз и в нашия глас. Благоденствието е съгласуваност във всички области на живота.

И това е посланието на благоденствието: Бъди Аз/Ти самият и върви по своя път! Определяй самия себе си! Изживявай смисъла на твоя живот! Превърни се в дар и животът ще ти дари всичко, което си пожелаеш!

Как можете да създадете безгранично богатство.

Сега си представете:

1. Вселената е пълна с изобилие.

2. Вселената по всяко време е готова да сподели с вас изобилието си , вие трябва само да му дадете възможност „за проявление” като духовно влезете „в негово владение”.

3. Всичко започва с една идея. Идея, която не се е осъществила, е пропилян шанс.

4. Животът реагира само на вашите указания. Ситуации, обстоятелства, срещи, случайности, пари, всичко следва вашите съзнателни или несъзнателни указания. Всяка мисъл за липса и ограничаване е указание.

5. Вашето „вътрешно измерение” определя тази част от изобилието, която може да се прояви във вашия живот. Не можете да прекрачите извън това вътрешно измерение, но можете във всеки момент да го разширите – чрез непрекъснато разширяващо се съзнание за благоденствие. Благоденствието започва в съзнанието. Всеки може да получи само това, което вече е в негово духовно „владение”.

6. Цялото външно благоденствие е само отражение на вътрешната действителност. Причината за всичко, което намира проявление в реалността, има духовна природа и така духовното благосъстояние е първата крачка към външното благоденствие. Богатството се развива отвътре навън.

7. Част то повелята на нашето съществуване е да живеем в благоденствие, и всеки недостиг е послание, че повелята на битието не е разбрана и изпълнена.

8. Да живее в благоденствие може само този, който е „състоятелен”. Състоятелен е всеки, който може да направи нещо, и който може да направи много, е много състоятелен. Който притежава много, е просто заможен. Ето защо е важно човек да развива вътрешния си потенциал, истинските си умения, за да може благоденствието безпрепятствено да намери проявление като реалност.

9. Благоденствието потича обратно към нас, ако сме готови да дадем, да служим и да дарим. Това е тайната на изобилието, живот в предопределението и само-определението.

10. Призовани сме към живот в благоденствие като следваменашето призвание. Това е житейски успех!

11. АЗ СЪМ АЗ-САМИЯТ. ВЪРВЯ ПО СВОЯ ПЪТ.

12. Превърни се в дар и животът ще ти дари всичко, което желаеш.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 7 оценки

Свързани продукти

НАТУРАЛЕН АМЕТИСТ – камъкът на промяната
6.00
лв
100% Естествени камъни

Отзиви

нтафо
сравняването на несравними неща винаги води до объркване
Коментирай
loading...