🎁 Подаръци за ДИПЛОМИРАНЕ 🎁
Назад до Духовни закони за живота

Законът за енергията

  1. Законът за енергията
  2. Усещането за енергията
  3. Да влезем в резонанс с намеренията
  4. Енергийното поле около нас
  5. Да разгърнем собствения си потенциал

Не съществува нищо друго освен енергия. Всичко, което съществува e енергия. От съществено значение е понятието „енергия" да не се разглежда само в тесния физичен смисъл, ние хората също представляваме енергийни полета – информационни единици. Хората, нещата, обстоятелствата, ситуациите, мислите, чувствата, всичко това са форми на проявление на различните трептения на енергията.

Всичко произхожда от Едната енергия, първичната, изначалната енергия. В началото тази енергия представлява чист потенциал. Когато този потенциал се задвижва, за да даде тласък на всичко, той започва да трепти и тези различни трептения приемат безкрайно разнообразни форми.

От една определена честота на трептене насетне тази енергия се проявява като материя. Полярностите са само двете крайни стойности на трептенето на енергията. Специфична форма на трептенето е ритъмът. Енергията като първо проявление на действителността и реалността представлява това, което поражда задвижената енергия.

Дори и науката е на едно мнение по въпроса: всичко е енергия . Енергията не се губи, тя може само да приема различни форми. Това е познато като „закон за запазване на енергията".

Ето какво гласи законът за запазването на енергията: „Всичко е енергия, не съществува нищо друго освен енергия. Енергията има неограничен потенциал. Всичко съществуващо представлява форми на проявление на Едната енергия и всяка форма може да бъде трансформирана в някаква друга."

Разбирането на закона за енергията е от значение за всеки акт на Творението.

  • Научаваме се да трансформираме формите на проявление на енергията
  • Научаваме се да предизвикваме форми на проявление на енергии като сътворяваме неща и събития от мисли (една от формите на енергията).
  • Учим се да сътворяваме от безграничния (енергиен) потенциал на Творението, за да му дадем възможност да се разгърне.

Следователно, ако съм енергия, значи съм вечен. И съществува само една енергия – така всичко представлява едно. Аз съм най-висшето и най-низшето – аз съм всичко. Така мога да проникна в енергията на просветлението или в енергията на бъдещето и в действителност най-накрая съм свободен – свободен да избирам каквото си пожелая.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Ludnicata Tarsi Talanti
http://books.ekipirane.com/50-%d0%bd%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%b0%d1%82%d0%b8/%d1%83%d0%b2%d0%be%d0%b4/
Няма племе без религия.
Ludnucata Tarsi Talanti
Ateist ако Бог не съществува, то тогава ти не си душевно създание .
Ateist
Abe molq te Anonimen stiga s tozi Bog toi ne sushtestvyva
той
Много общи приказки.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...