🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Законът за енергията

Законът за енергията

  1. Законът за енергията
  2. Усещането за енергията
  3. Да влезем в резонанс с намеренията
  4. Енергийното поле около нас
  5. Да разгърнем собствения си потенциал

Усещането за енергията

За да можем да трансформираме енергии, първата крачка е да можем да възприемем сами себе си като енергия, да осъзнаем всичко „извън нас" като енергия и след това да се научим да трансформираме съзнателно тази енергия. Всички останали Духовни закони служат на тази цел. Сега става въпрос преди всичко за това да можем съзнателно да възприемаме енергията.

Мога да променя енергийно атмосферата в едно пространство, мога да задам вътре определени трептения или да ги премахна и всичко в това пространство веднага реагира на промяната. Така мога да въздействам и предизвиквам промени във все по-голямо пространство. По този начин мога да въздействам енергийно променящо и във времето и да поема моята отговорност за цялото. По този начин мога да повлияя също и на Универсалното Съзнание.

Казваме, че притежаваме пет сетива, но те са много повече. „Енергийните сетива" са нашите съвсем естествени сетива, с които ВСЕКИ разполага. Трябва само отново да осъзная, че това е така, и да се науча да възприемам енергията.

Свикнали сме с възприемането на някои форми на енергия. Усещаме топлина или долавяме звук, въпреки че и това е само трептяща енергия. Всичко има своя определена честота.

За да изостря своята „сетивност за енергия" започвам с това да осъзная как АЗ СЕ чувствам. С какво възприемам енергията? Преди всичко КАТО КОЙ я възприемам? Като Его или като аз самият? След това започвам да променям тази честота, като извиквам в съзнанието си радостна мисъл и съзнателно възприемам промяната на моето трептене. Същото важи, ако предизвикам негативна мисъл. Дори само чрез своето намерение мога да променям собствената си енергия, мога да я повиша, да я потисна, да я направя лабилна или да я стабилизирам. И преди всичко: Мога също да доловя това и да го усетя.

Моята храна също притежава определена енергия и вибрация. Като избирам храната си, избирам и съответната енергия и вибрация, които поемам в тялото си. Това ясно показва, че няма такъв начин на хранене, който да е подходящ за всеки човек. Всеки поема в себе си тази хранителна енергия , точно от която има нужда тялото му.

Поради това е много по-важно да възприемаме енергията на хранителните продукти отколкото техния вкус. Така се уча съзнателно да избирам такава храна, която да повишава присъщите на моето тяло трептения, която ме настройва по-радостно. Например образуващите киселини храни в истинския смисъл на думата правят човека „по-кисел".

Така мога не само да възприема енергията на всяко нещо, на всяка ситуация, на всеки човек, но и да ги променя. Мога да си представя например моята къща-мечта или други мечти. И това притежава определена енергия, съществува на духовно енергийно ниво и очаква да получи проявление. Мога с моята представа да проникна вътре и да го променя, след което то ще се промени и на материално ниво.

Така всяка представа притежава определена енергия и вибрация, която мога да определя, която обаче оказва влияние върху мен.

Нека осъзнаем: Всичко, което виждам във външния свят, съвсем не съществува така, а аз само възприемам вибрациите.

Това става особено ясно при цветовете. Няма цветове, само различни вибрации, които мога да доловя. Едва в моя мозък тези вибрации се превръщат в представа. Мога да се упражнявам да долавям вибрациите и със затворени очи. Мога дори да визуализирам нещо, което изобщо не съществува. Виждам с вътрешното си зрение нещо, изграждам тази енергия на картината. Следователно виждам нещо без изобщо да съм го видял с очите си. Дори така е възможно да погледнем в бъдещето, тъй като и то вече съществува като енергийно поле и може да се долови.

Мога да усетя тези различни вибрации с ръцете, мога също да ги възприема и духовно. Тогава вътре в мен съвсем ясно усещам разликите: усещането за червено е може би по-топло, за синьо по-студено, за жълто по-меко и т.н.

Но и червеното не e червено и така се уча да забелязвам и различавам фините разлики. Чрез тренирането на сетивността за енергия тя все повече се изостря.

Така вече не съм изложен сляпо на енергиите около мен, а мога и да влияя върху тях, да ги променям, оптимизирам, мога да вляза в резонанс, съ-звучие с определена енергия, мога също и да нагодя вибрациите на другата енергия към своята собствена енергия.

Мога да направя така, че да откликвам на вибрациите на определени неща и да не допускам такива с определени честоти да стигат до мен. Всичко това се случва като съзнателно го допусна в съзнанието си и го оставя да „се случва" по този начин, тъй като моето съзнание е моят най-силен предавател и трансформатор на енергия, толкова мощен, колкото лазерен лъч (сноп насочена, кохерентна светлинна енергия).

Парите, благосъстоянието са също област, с която мога да съм в енергийно съ-звучие, или която да отблъсквам чрез моята нагласа. Докато нещата стоят така, нямам никакъв шанс да се сдобия с пари и благосъстояние. Но мога да го променя. Това важи за всичко, което или искам да привлека в живота си, или да го държа далече от мен.

Рейтинг:
3.3/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Ludnicata Tarsi Talanti
http://books.ekipirane.com/50-%d0%bd%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%b0%d1%82%d0%b8/%d1%83%d0%b2%d0%be%d0%b4/
Няма племе без религия.
Ludnucata Tarsi Talanti
Ateist ако Бог не съществува, то тогава ти не си душевно създание .
Ateist
Abe molq te Anonimen stiga s tozi Bog toi ne sushtestvyva
той
Много общи приказки.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...