🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Бъдете вашият Висш Аз

Бъдете вашият Висш Аз

  1. Бъдете вашият Висш Аз
  2. Няма ограничение за израстването и разширението
  3. Медитация - Да бъдете вашият Висш Аз

Няма ограничение за израстването и разширението

Просветеност е да бъдеш много опитен във владеене и разпространяване на светлина. Просветеност не е място, което вие достигате и където вие спирате да израствате, и сте съвършени. Няма значение колко високо сте стигнали, има и по-висши и по-висши нива, които вие можете да достигнете. Да бъдете просветлен означава, че вие имате начините и изборите да управлявате, да ги насочите всички енергии за вас, и по същия начин както прибавяте яснота, хармония и светлина, към всичко около вас. Енергията е винаги променяща се, и както аз и други в моите измерения можем да кажем, няма граница за възможности за растеж.

Когато достигнете едно определено ниво излъчване и светлина, вие може да изберете да не бъдете роден в друго време на земята и вместо това да живеете в други измерения, които ви предлагат други възможности да станете едно по-сияещо същество. Или вие можете да изберете да се върнете, защото когато вие израствате, имате възможността да създавате една по-голяма и все по-голяма помощ, и дори да станете още по-излъчващ чрез висшето служене на други.

Има много пътеки на просветление. Изберете пътя, който е най-радостен за вас и в съответствие с вашите ценности. Вие можете да изберете един път в едно време и друг път през друго време или дори можете да опитате няколко пътя в едно и също време. Насочете се към тези дисциплини, към които вие сте привлечен; не смятайте, че трябва да следвате нещо, което не ви привлича, само защото други казват това е „точния” път за развитие. Всеки един от вас е уникален. Доверете се на вашият Висш Аз да ви води към тези процеси, които са най-подходящи за вас.

Едно от първите неща, които вие можете да направите за да растете духовно, е да изоставите всяко предварително създадено мнение, което вие имате относно духовното развитие и вашето настоящо ниво на еволюция. Вие може би сте чували, че ако вие сте духовно еволюирал, би трябвало да имате спомени то минали животи, да сте способен да медитирате с часове, да живеете в състояние на постоянно блаженство и придобиете свръхчовешки способности - също както и да бъдете способен да напущате тялото си или да живеете стотици години. Когато някой от тези неща могат да се случат естествено, през определени периоди на вашето развитие, не е необходимо да можете да бъдете способен да извършвате тези неща, за да бъдете високо еволюирал.

Много високо еволюирали души нямат спомени от минали животи и не демонстрират свръхчовешки способности или прекарват своите дни в медитация.

Вие ще намерите еволюирали души, които работят във всяко възможно място, за да повишат условията на човечеството за издигане на съзнанието и донесат повече светлина в тяхното място на служене. Те извършват много практични неща със своя начин на живот и създават много положителни резултати. Тяхната работа действа като тяхна медитация и осигурява тяхната възможност за духовно развитие. Те трябваше да се научат да се съсредоточат навътре, докато те бяха се фокусирали навън в служене. Те не се нуждаят от свърхестествени способности, за да изпълняват тяхната Висша цел.

Духовното израстване е процесът да станете вашият Висш Аз

Вашият Висш Аз е една динамична, животворна сила на израстващо съзнание. То съществува в една област, където всички същества са обединени като едно многоизмерно съзнание. Вашето обикновено съзнание е един аспект на вашият Висш Аз, което съществува в вашата физическа реалност. Вашият Висш Аз ви изпраща импулси да бъдете любящ и обединен с други. Вашият Висш Аз познава хармония, ред и светлина; когато вие прибавите тези неща във вашия живот, вие действате като ваше Висш Аз.

Вашият Висш Аз знае защо вие имате предизвикателствата, които имате. Вашият Висш Аз е самата същност от това, което сте и носи събраното знание от всички ваши животи. То е мъдрия учител, който съществува във вас. То не знае ограничения и не е свързано с никоя роля, която играете. То може да ви лекува и развива, когато вие внесете неговата висша, фина вибрация във вашето тяло и във цялата ваша енергийна система.

Вашият Висш Аз обикновено ви говори чрез вашата интуиция и чувства. То може да комуникира като ви изпраща случайни съвпадения по едно и също време - но по различни начини - хора, вестници, книги, филми и всичко друго, което ще ви даде съобщението, което е необходимо вие да чуете. Когато вие заздравите вашата връзка с вашият Висш Аз, вие ще изживеете увеличаващи се прозрения, разкрития и разширено разбиране.

Вие можете да направите един огромен скок във вашето духовно развитие, като се свържете с вашият Висш Аз. Някои от вас започват контакт, като представят себе си, че разговарят с един мъдър учител и съветник, и молейки за съвет. Ние ще поемем следващата стъпка, като работим с вашият Висш Аз - което е да бъдете вашият Висш Аз. Вие ще се научите направо да изживявате усещанията, мислите и мъдростта на вашият Висш Аз и все по-често да бъдете вашият Висш Аз, докато това е, което вие сте през цялото време.

Вие можете да бъдете вашият Висш Аз всеки момент. То е вашето развито, обичащо, мъдро и състрадателно същество. Вие вече сте вашият Висш Аз, от този момент, когато вие сте фокусирани върху това, което правите - идва от вашето сърце или получавате творчески вдъхновения. Вие сте вашият Висш Аз, когато вие работите със светлината, променяте съзнанието на други или се фокусирате как вие можете да служите и да направите една разлика в света. Аз ще ви помогна да разпознаете как това се чувства да живеете като вашият Висш Аз и да донесете неговата по-голяма светлина във всяка област на вашия живот. Когато вие разпознаете тези случаи, когато вие вече сте вашият Висш Аз, вие можете по-често да го въвеждате във вашия живот.

Духовно израстване идва от увеличения контакт с вашият Висш Аз и когато му позволявате да стане ръководителя на всяка част от вашия живот. Когато веднъж започнете един път на духовно развитие - търсейки, учейки, изследвайки по-голямото същество което сте и разкривате тайните на вселената - вие никога няма да бъдете същия. Вие можете да спрете за малко или да решите да забавите темпа, но след като сте изпитали радостта от израстването, вие няма да искате да останете така за дълго. Както мнозина от вас осъзнаха, когато веднъж вие сте предприели това приключение за израстване, вие може никога да не поискате да спрете!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Роси

Наистина когато стигнеш до това познание не можеш да спреш да се развиваш и виждаш, че има още и още, но си струва и това ти носи невероятно удовлетворение! Много ви благодаря за полезните материали, радвам се, че ви открих!

Ая
Не знам, до колко всичко това е вярно, но със сигурност знам, че се срещнах с моето висшо Аз. И много неща от тази статия съвпадат. Благодарен съм!
TANIA BLAGOEVA
4ETA OT DNI VSI4KO BLAGODARIA VI 4I VI IMA BLAGODARIA
ина.
звучи доста обещаващо. дано "работи"
Пенка Илчева
Много благодаря,много благодаря беше ми много полезно и сякаш разбрах себе си,научих доста.БЛАГОДАРЯ ВИ!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...