🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Хатори

Хатори: Кои сме ние?

  1. Хатори: Кои сме ние?
  2. Произход на Хаторите
  3. Връзка с Венера и Египет
  4. За Сириус и цивилизациите
  5. Как изглеждат Хаторите

Хаторите са група от същества от различни измерения, които съществуват в четвъртото измерение на планетата Венера. Те се представят като по-големите ни братя и сестри по отношение на съзнанието и са свързани с човечеството от хилядолетия. Тяхната информация се канализира от Том Кениън, който с помощта на Вирджиния Есен издава книгата Материалът Хатор.

 

Кои сме ние

Ние сме Хаторите. Идваме с любов, разгласявайки една нова мечтана реалност за вашата Земя. Ако сте готови да построите новия свят, каним ви да се присъедините към нас в това пътешествие на ума и сърцето. Ние сме вашите по-големи братя и сестри. Били сме с вас за дълъг период по време на вашата еволюция на тази планета. Съпътствали сме ви от най-древни времена - били сме с вас и в онези забравени дни, от които не са останали данни във вашата писмена история. Нашата природа е енергийна и от различни измерения. Първоначално сме дошли от друга вселена през Сириус, който е порталът към вашата Вселена, и от Сириус сме продължили към вашата Слънчева система и към етерните сфери на Венера.

В миналото сме работили със и посредством богинята Хатор, богинята на плодородието в древен Египет. Освен това установихме контакт с тибетските лами в периода на възникването на тибетския будизъм. По този начин някои от уникалните им техники и практики, свързани с използването на звука, идват от нашата приемствена линия и от нашите занимания с тях. Въпреки че сме взаимодействали с някои от древните култури на Земята, ние представляваме интергалактическа цивилизация с предни постове, разположени във всички части на познатата ви Вселена, както и извън нея.

Ние сме това, което бихте могли да наречете издигната цивилизация - група същества, съществуващи в специфично вибрационно поле, точно както и вие имате енергиен подпис. Само че ние вибрираме с по-голяма скорост от вас. Независимо от това всички ние сме част от мистерията, част от любовта, която поддържа и свързва всички светове в едно цяло.

Ние сме се развили така, както и вие сте се развили, издигайки се към Единния Източник на всичко съществуващо. Развивали сме се в радост и мъка, както и вие. От гледна точка на необятността ние се намираме малко по-високо по спиралата на осъзнаването и съзнанието в сравнение с вас. Ето защо можем да ви предложим това, което сме научили, като приятели, наставници и спътници по пътя, който води обратно към спомена за Всичко, Което Съществува.

Намираме се във велик период на лечение на всички нива на вашата Слънчева система, както и на всички сфери - не само на човешката. И все пак вие, хората, държите ключа за еволюцията и издигането на вашата планета Земя. Този ключ изисква избор на свободната воля и това, което вие, хората, избирате или не избирате, оказва влияние върху редица сфери в този свят. Живеете в много важен момент от историята на съзнанието на тази планета. Случва се нещо, което не се е случвало никога до този момент, и за нас е голяма радост и дори екстаз да участваме още веднъж с вас и да влезем във вашето съзнателно осъзнаване. Последният път, когато бяхме заедно съзнателно, беше в древния Египет.

В египетската история са останали твърде малко следи за нашето съществуване, за мотивите ни и за нашето физическо описание. Но от храмовете на Хатор са останали няколко барелефа, които дават представа за външния ни вид. На снимката в началото  такъв барелеф и за някои от вас тя може да послужи като напомняне.

На следващите страници ще се опитаме да ви предоставим средства и разбиране от нашето ниво на осъзнаване. Нашата надежда и желание е те да се окажат полезни за вас. Искаме да ви бъде ясно, че не сме ваши спасители. Не сме месии. Ние сме ваши братя и сестри, които живеят близо до вас, но въпреки това няма да се намесваме нито в избора, който правите, нито във вашата еволюция, защото това е вашата свободна воля.

Но сме готови да ви помагаме. Готови сме да ви помагаме не само посредством техниките и познанието, което ще откриете на тези страници, но сме готови да работим с вас, с всеки от вас поотделно, за подобряване на здравето и за развитие на съзнанието. Това, че сте избрали тази книга, е знак за желание от ваша страна и ние сме готови и сме на ваше разположение на редица нива на съзнанието. Предлагайки своята помощ обаче, не искаме по никакъв начин да пречим на другите ваши духовни помощници и космически връзки, нито да се намесваме във вашите религиозни убеждения, предпочитания или полезни за вас организации. Но има какво да споделим с вас.

Позволете ни да започнем с разбирането за самите вас като за енергия. Ще започнем своите коментари с енергията, тъй като в този момент на Земята съзнанието е заключено и фиксирано в това, което вие бихте нарекли триизмерна реалност - материалния свят, който можете да пипнете и да видите с физическите си сетива. И все пак, в рамките на спектъра от енергии, електромагнитният спектър, който вашите физици са открили, вие можете да видите по-малко от един процент от това, което съществува! Ние съществуваме в останалите 99 процента от невъзприеманата енергия, както съществуват и безброй други сфери в тази Вселена, които вие тепърва ще познаете.

Ако само знаехте колко сте обичани в останалите сфери, щяхте да разберете оковите на самоотричането, които вашият вид носи от векове. Все пак, за щастие всичко това започва да изчезва и това ни доставя голяма радост и смях. В действителност ще откриете, че ние, вашите по-големи братя и сестри, притежаваме чувство за хумор, защото проявлението в Единния източник, разгръщащ се в безкрайните сфери и нива, е наистина изпълнено с радост и дори с хумор. Защото не е ли шега, че безкрайното може да разположи себе си в крайното? Все едно да вземем небето, да го сложим в стъклен буркан и през цялото време да си мислим, че вие сте стъкленият буркан, докато един ден бурканът не се счупи и небето не бъде свободно. Не се страхувайте от чупенето, приятели. Не е задължително да бъде трудно. Не е задължително да бъде тъжно. Може да бъде радостно. Щастливо. И много, много смешно.

Рейтинг:
3.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

представители на хаторите сега тук на земята са котките
Чувствам се добре, само като се сетя за тях.
Какво биха казали хаторите за бог
А ЧЕСТНО ТОВА Е НЯКАКВА ФЕНТЪЗИ ИНИЦИАТИВА.Нали ?
Иванка Атанасова
Благодаря на Хаторите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...