🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Хатори: Свещените елементи

Хатори: Свещените елементи

  1. Хатори: Свещените елементи
  2. За отдръпването на съзнанието
  3. За елементите и древните култури
  4. За елементите и циклите

За отдръпването на съзнанието

Вирджиния: Да, и продължавам с друго ваше изказване, направено по-рано за това, че "да си бъдеш вкъщи е състояние на съзнанието", което е точно това, което описваме тук. Все пак трябва да допусна, че аз и много други хора, занимаващи се със светлината, които познавам, понякога са изпитвали копнеж да бъдат някъде другаде. Това е като копнеж за място с повече любов. Затова, в случай че някой от нашите читатели също е имал подобно усещане, се надявам, че вие можете да ни дадете някакви указания за това как да бъдем по-центрирани тук. Как можем да използваме звука или някакъв друг източник, за да почувстваме наистина, че това е изпълненото с любов място, на което искаме да бъдем, или мястото, където съществува най-малко разделяне?

Хаторите: Зададе много сложен въпрос от енергийна гледна точка, въпрос, който е изключително дълбок. Понеже трябва да му отговорим, за да го направим по най-добрия начин, нека разделим този обширен въпрос на няколко части. Тези части са свързани с енергията, с проблема да сте тук, на това място, а освен това е налице и въпросът за безопасността и емоционалната вибрация на чувството за свързаност и любов.

За да се справят с бруталността на това измерение, някои индивиди са достигнали и са се отъждествили с други сфери на своето съзнание, които не са свързани с третото измерение. За тези хора праничната тръба, която се простира в средата на тялото и влиза в Земята, буквално се е отдръпнала и изтеглила нагоре, така че вече не е в контакт със Земята. По този начин те са енергийно незаземени, така че могат да плават, така да се каже, и да бъдат в една безопасна за тях зона. Ето защо първото нещо, което трябва да се случи от енергийна гледна точка на индивидите в тази позиция, които искат да се заземят физически, е да удължат праничната тръба и да я спуснат дълбоко в Земята.

Между другото, докато сте в тяло от плът и кръв, ние не можем да преценим дали съзнанието ви е тук, или не е тук. Съзнанието може да е някъде другаде. Просто казваме, че ако искате да сте тук и да минете с настоящата си физическа обвивка през този коридор или врата към следващото измерение, трансформацията, през която в момента преминавате, трябва да бъдете заземени. Като сте заземени, можете да реагирате адекватно със своето тяло, с фината си нервна система, със своите инстинкти и с нивата на своето свръхсъзнание на всичко в живота. Въпреки че на пръв поглед може да изглежда, че безопасността лежи над или извън физическата заземеност, нищо не може да е по-далеч от истината. Човек има нужда да бъде свързан със Земята. Това може да се направи чрез повторното спускане на праничната тръба надолу в Земята, ако тя е била изтеглена от нея. Така че първото нещо е запознаването с енергетиката на своето тяло.

Вторият аспект е свързан с вибрацията на любовта, на безопасността. Възможно е, разбира се, човешкото съзнание да се оттегли и отдръпне в едно вътрешно състояние, където има възможност да изпита любовта и вътрешната свързаност. Като хора вие притежавате многобройни аспекти на съзнанието. Затова е напълно възможно да превключите своето осъзнаване към едно вътрешно измерение на любов и сигурност, докато в същото време не сте свързани (т. е. не сте заземени) със Земята. Тогава човек се носи в своя мехур, ако използваме тази метафора. Това, което се надяваме, е все по-голям брой от вас да изберат да се заземят, вместо просто да се оттеглят във вътрешния си свят. Като се заземявате и разпростирате любовта навън, към другите, вие носите полза на всички, включително и на себе си.

Рейтинг:

Отзиви

explorer
някой някъде някога може ли и иска ли да обясни връзката между втечнения природен газ и мозъка
Виж още отзиви
Коментирай
loading...