Назад до Кафа конституция

Кафа конституция

  1. Кафа конституция
  2. Психологическа природа на Кафа
  3. Сексуалност на Кафа
  4. Кариера на Кафа
  5. Сезонна и всекидневна дейност на Кафа
  6. Външност на Кафа

Кариера на Кафа

Балансът между слънчевата енергия на Марс и лунната енергия на Меркурий, които принадлежат съответно на доша най-подходящи за свързаните със семейството отговорности. Те са ровени създатели на стабилен дом, изпълнен със загриженост към своите членове. Често наричат кафите „солта на земята". Верни на това определение, те пазят любимите си същества и в мраз, и в пек. Трябва обаче да внимават да не престъпят границите на личността, така че майчинската им грижовност да не започне да души околните.

Привързаността е необходима, но водният човек не трябва да си позволява да стиска прекалено силно и дълго. Желателно е естественият му стремеж да събира и подсигурява да бъде по-дискретен. Кафа се привързва към материалните придобивки единствено поради неутолимата си нужда да складира. Естествено е човек да се запасява за черни дни, но при тази доша необходимостта да трупа има психологическа основа и бързо достига чудовищни размери. Типично за нейните представители е да приготвят обяд за двайсет души, когато очакват само шестима. Нуждата им да давах често е придружена от прахосническа щедрост. Свръхкомпенсирането е запазена марка за тях.

Кафа работи най-добре в ситуации, изискващи издръжливост и грижовност. Нейните представители са родени учители и родители. С удоволствие работят като лечители и ръководители. Те са страхотна работна сила за всяка организация; счетоводството, техниката и професиите, улесняващи производството, са тяхно естествено поприще. Притежават възвишения дар да съчетават земните си качества с финото изкуство на танца, поезията и музиката. Верни на своята природа на бхувар лока или земната плоскост, те са величествени хора, стъпили здраво и с двата крака на земята.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки

Свързани продукти

КРИСТАЛНО МАХАЛО С ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ
18.00
лв
17.10
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни
КРИСТАЛНО МАХАЛО С ОПУШЕН КВАРЦ, АВИР
22.00
лв
20.90
лв
Промоция -5% 100% Естествени камъни
ЕТЕРИЧНО МАСЛО ТАМЯН 10 мл., СТИКС НАТЮРКОЗМЕТИК
53.10
лв
47.79
лв
Промоция -10% Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Кафа е група 0
„Ловецът“ е човек с кръвна група 0. За този тип са характерни сила, самостоятелност, смелост, интуиция и оптимизъм. Наличието на тази кръвна група подразбира здрав дух, енергичност, амбициозност, решителност и други качества, характерни за лидера. Този тип хора имат нужда от храна с високо съдържание на белтъци, без които не могат да издържат тежки натоварвания. А без интензивна физическа дейност те падат духом. Към „ловците“ се отнасят американският президент Роналд Рейгън, мафиотът Ал Капоне и кралица Елизабет II.. Интересен е фактът, че кръвна група 0 имат само 9% от цялото население на САЩ, но около 30-40% от милионерите, които самостоятелно са постигнали успех.
Юлияна
Много интересно! Благодаря за превода.
Анонимен
Нито един от посочените за мен типове не отговаря на истината! Отговарях максимално точно и изчерпателно.
клементина
Очарована съм от изчерпателните и стегнати статии. Благодаря
Виж още отзиви
Коментирай
loading...