🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Принципи на Аюрведа

Кафа конституция

  1. Кафа конституция
  2. Психологическа природа на Кафа
  3. Сексуалност на Кафа
  4. Кариера на Кафа
  5. Сезонна и всекидневна дейност на Кафа
  6. Външност на Кафа

При хората с кафа конституция тялото е добре развито. Те са обаче с подчертана склонност към напълняване. Гръдният кош е обемист и широк. Вените и сухожилията не се виждат, тъй като имат дебела кожа. Мускулатурата е добре развита, костите им не изпъкват.

Имат светъл тен. Кожата е мека, лъскава и мазна, а също така студена и бледа. Косата е гъста, тъмна на цвят, мека и къдрава. Ирисът е тъмен или син с плътна структура. Склерата често е много бяла, очите са големи и привлекателни. Конюктивите не са склонни към зачервяване.

Във физиологичен аспект кафа хората имат редовен апетит, храносмилателните функции протичат сравнително бавно и те приемат по-малко храна. Обичат да се движат бавно. Имат предпочитание към лютиви, горчиви и стипчиви храни. Изпражненията са меки и може да са със светъл цвят. Изпразването на червата става бавно. Потоотделянето е умерено; сънят - дълбок и продължителен. Те притежават голяма жизненост, на която дължат добрата си издръжливост. Хората тип кафа в общи линии са здрави, щастливи и спокойни.

От психична гледна точка, те притежават качества като толерантност, спокойствие, незлобливост и любов. Не са им чужди черти като алчност, привързаност, завист и желание да притежават. Те усвояват бавно, но задълбочено - когато веднъж вече нещо са разбрали, то им остава като трайно знание.

По правило кафа хората са богати. Те могат да печелят пари и да ги задържат.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Кафа е група 0
„Ловецът“ е човек с кръвна група 0. За този тип са характерни сила, самостоятелност, смелост, интуиция и оптимизъм. Наличието на тази кръвна група подразбира здрав дух, енергичност, амбициозност, решителност и други качества, характерни за лидера. Този тип хора имат нужда от храна с високо съдържание на белтъци, без които не могат да издържат тежки натоварвания. А без интензивна физическа дейност те падат духом. Към „ловците“ се отнасят американският президент Роналд Рейгън, мафиотът Ал Капоне и кралица Елизабет II.. Интересен е фактът, че кръвна група 0 имат само 9% от цялото население на САЩ, но около 30-40% от милионерите, които самостоятелно са постигнали успех.
Юлияна
Много интересно! Благодаря за превода.
Анонимен
Нито един от посочените за мен типове не отговаря на истината! Отговарях максимално точно и изчерпателно.
клементина
Очарована съм от изчерпателните и стегнати статии. Благодаря
Виж още отзиви
Коментирай
loading...