Назад до Крион: За човека на новата епоха

Крион: За човека на новата епоха

  1. Крион: За човека на новата епоха
  2. Изтегляне подържащия екип
  3. Историята на индианеца Дейвид
  4. Стани човек на новата епоха
  5. Качества на човека в новата епоха
  6. Племенното съзнание
  7. Историята за бащата и сина

Качества на човека в новата епоха

Ченълинг на живо от хавайския остров Камуела, продължение:

Позволете ми сега да ви разкажа за човешкото същество в Новата епоха. Иска ми се да ви обрисувам качествата на новия Човек, докато любовта тук се усилва. Скъпи мои, понякога позволявам на моя партньор да ви вижда така, както ви виждам аз, и той ме е молил да не го правя твърде често, тъй като изживяването е разтърсващо. Всеки един от вас е великолепен!.., и е на път да стане още по-великолепен. Нека ви обрисувам качествата на човешкото същество в Новата епоха. Човекът от Новата епоха се отличава с по-слаба двойственост. Двойствеността, както я виждат Крион и Духът, е понятието, с което обозначаваме бариерата между вас като човешки същества и вашия Висш Божествен Аз, който също сте вие. Понякога вие мислите за Бог като за някой друг. Вие сте част от цялото, също като Крион. И когато съ-творявате, вие съ-творите с Духа и водачите и самите себе си. Така че отслабеният дуализъм е отличителна характеристика на човека от Новата епоха. Воалът е леко повдигнат, така че да можете да се свързвате по-силно с вашия Висш Аз. Това прави възможни следващите няколко качества, на които ще се спра. Защото човекът на Новата епоха е онзи, който е съзрял възможността на новата енергия и е неутрализирал своята карма. И независимо дали тя е тежка, или лека, човекът на Новата епоха е успял да я превъзмогне. Благодарение на този първи етап всички останали качества си идват на мястото.

Отговорност

Следващото качество е отговорността и се състои от две части. Първата е перспективата. Човекът на Новата епоха разбира, че е напълно отговорен за всички неща, които се случват в живота му. Това означава познание на интуитивно ниво, че случващото се е планирано лично от вас. Не сте предопределени да направите каквото и да било. Вие сте господар на живота си и той ще съществува такъв, какъвто вие го изберете. Но вие планирате предварително прозорците на възможността и един от тях е тази вечер, докато седите на този стол, защото ви е довел тук! Помислете над това. Ето ви тук, слушате или четете тези думи - не по предопределение, а по ваш собствен избор. Тази перспектива за отговорността означава, че никой от вас не е жертва на нищо! Никой и нищо не ви причинява злини. Защото разбирате, че независимо как ви изглежда, случилото се е по ваш собствен план и избор да издържите тези уроци. В живота ви ще стават много неща, които ще ви карат да се спирате и да се питате, "Защо ми се случва това?" Тогава ще трябва да си отговорите чрез вашата интуиция, защото сте го планирали много отдавна и събитието е кодирано на клетъчно ниво, в очакване да го разпознаете и да му отговорите.

Втората част на отговорността е нещо, за което досега сигурно не ви е хрумвало, и отново си спомнете, че Крион ви говори чрез Духа. Вие сте отговорни за планетата. Може би възприемате планетата просто като съд за вашето човечество; тоест, нещо, по което да вървите, или нещо, което да дишате, или нещо, на което да се наслаждавате. Това е безкрайно далеч от истината. Защото Крион е тук да промени вашата планета. Магнитните мрежи са само едно парченце и част от онова, благодарение на което съзнанието ви функционира. Защото всичко тук е живо и притежава същност и вие трябва да поздравите планетата с голяма отговорност и да кажете: "Аз съм тук с теб и ти си тук с мен за новата енергия и заедно ще променим вибрацията... заедно като едно цяло." Така че важно е да започнете да се занимавате с медитация, за да запомните тези неща. Посредством ритуала на древните народи поздравете Небето, поздравете Земята, поздравете Ветровете и Водите. Преди да започнете да медитирате, признайте, че сте едно цяло с тях. Кажете на глас, че сте част от цялото, защото едното не може да съществува без другото, а системата е пълна, когато човек я зачита и носи отговорност към нея. И повярвайте ми, скъпи мои, когато започнете да правите това, ще почувствате разликата. Ще бъдете заземени и в безопасност. И сега говорим дори на онези, които се канят да предприемат дълго пътуване... почитайки най-вече водите, под които ще премине това пътешествие.

Човекът от Новата епоха е упълномощен. Вече сме използвали тази дума и тя означава човек, който съ-творява. Това вероятно е един от най-висшите дарове, който получавате в новата енергия. Защото съ-творяването означава, че вие и Духът, и хората около вас създават собствената си реалност. Това може да ви се стори парадоксално, защото са ви казвали да съ-творявате само за себе си. Но когато започнете да съ-творявате за себе си, околните се повлияват в положителна посока. Призоваваме ви да препрочетете притчата за катранената яма, която беше дадена, за да разберете какво имаме предвид. Защото по този начин се осъществява съ-творяването. Когато съ-творявате за себе си, докосвате и помагате на околните; някои дори се просветляват... и всичко това, понеже сте съ-творили за себе си.

Съ-творяването има няколко елемента, които трябва да обясним във вашата култура, за да ги разберете по-пълно. Първият е изобилието. Духът използва думата изобилие в смисъл на достатъчност, но достатъчност от ден за ден. А ако винаги сте в настоящето, значи всеки ден ще бъдете тук и сега. Това е изобилието. Вашето определение за богат човек не е ли такъв, който притежава достатъчно за цял живот?

Но пак ви казваме, че една от най-неразбираемите нови идеи за вас е, че имате контрол над тези неща. И това може да се постигне. Докато израствате с намерението да получите неутрален имплант като Човек от новата епоха, постепенно ще се научите да създавате собственото си изобилие. В миналото използвахме примера с птицата, който вие сигурно смятате за прекалено опростен. Но ние ви казваме, скъпи, птичката се буди гладна, но първата й работа е да запее. Тя знае, че я очаква изобилие и доволство, защото ще съ-твори храната си за деня. Не се тревожи откъде ще дойде храната, защото знае, че се храни ежедневно и е свикнала с това, че ще се погрижат за нея. Някои от вас сигурно ще възкликнат: "Но как можете да сравнявате птицата с човека? В края на краищата човешките същества имат интелект и са склонни да се тревожат и се различават от птицата." А аз ще отвърна, Човече, може би познанието, че това се дължи на интелекта и разума ти, ще те отведе до прозрението, че интелектът и разумът ти работят срещу теб! Защото според нас интелектът без интуиция е твой враг. Можеш да се интелектуализираш до смърт, до болест и до неравновесие, но когато съчетаеш интелекта с духовния Аз, интуицията и Висшия Аз - е, тогава се получава крепка спойка. Те се съчетават помежду си. Следователно вашата интелектуална природа и интелигентност, заедно с вашия духовен Аз, ще бъдат равновесието на човека в Новата епоха. Някои от вас вече осъзнават това триединство, силата на трите елемента.

Взаимоотношения

Следващият отличителен белег са взаимоотношенията. Излишно е да казваме, че това е най-трудната сфера. Тук имаме предвид всички видове взаимоотношения. Говорим за майки и дъщери, за бащи и синове, за партньори. Взаимоотношенията като цяло са ви дадени като изпитание. Всяко затруднение в тази област е покана да съ-творите изход от него. И когато успеете, особено на нивото на любовните връзки, вижте как се променяте! Нещо повече, скъпи мои, докато се променяте, наблюдавайте реакцията на вашия партньор. В тази сфера ви очакват чудеса, стига да сте готови да ги приемете. Някои от вас все още очакват да срещнат подходящия партньор. На тях им казваме, че тези неща могат да бъдат съ-творени с великолепни резултати и ги молим за търпение, защото възможностите се подготвят, докато те чакат.

Лечение

Следващата отличителна черта на човека в Новата епоха е в областта на здравето и лечението. Човекът на Новата епоха владее самолечението, защото е открил нещо важно. А то е, че бракът на интелекта, духовността и интелигентността с биологията е от решаващо значение (пак стигаме до триединството). Не можете да се разхождате насам-натам с вашата човещина и вашата биология и да си въобразявате, че Духът живее в главата ви, докато останалата част от вас е просто парче месо! (Слушателите избухват в смях.) И въпреки това някои от вас го правят! А когато нещо в тялото ви не е наред, да си казвате, "Това или онова не функционира правилно" или "Това или онова ме боли". Научете се да се свързвате с вашата биология. Помолете я да ви говори и да бъде едно цяло с вас, а когато нещо ви дразни или боли, вижте защо. Започнете да мислите за тялото си като за "ние", вместо като за "то" и ще бъдете възнаградени богато, защото човекът на Новата епоха се възприема като едно цяло. Това е изключително важна информация за онези, които се стремят към дълголетие. И като заговорихме за тези неща, трябва да ви кажем, че вие неутрализирахме кармата си. "Двигателят на кармата е смъртта и прераждането; когато тя бъде неутрализирана, смъртта се обезсмисля." Затова те приканваме, Човеко на Новата епоха, да живееш много дълго, по-дълго, отколкото си представяш. Забави процеса на стареенето и духовно съ-твори премахването на хормона на смъртта. Както сме предавали в миналото, това умение е напълно по твоите способности, но трябва да се упражнява. Не всички ще успеят да го постигнат веднага, тъй като е нещо ново и противоречи на житейския ви опит.

Магия

Следващата характеристика на хората на Новата епоха е, че те са пазителите на магията. Както вече е споменавал моят партньор, скъпи мои, това беше обяснено на 11:11 и 12:12. Създанията, които постепенно напускат тази планета, ви предават факела. Човекът на Новата епоха, тоест вие, е пазителят на магията! Радвайте се, защото досега не сме казвали това на никого! Онези, които искат да се извисят, ще станат пазители на магията. Онези, които не искат да се извисят, но желаят да са носители на светлината и работници на светлината, също са пазители на магията. Всички вие до известна степен сте такива. "Пазители"... пазители на просветлението и бранители на истината... това сте вие. Защото факелът ви се предава от природните божества и онези в скалите, които поетапно напускат Земята. И докато напускат планетата с усмивка, изпълнени с почит към вас, те си тръгват с радост, а не с тъга, защото никога не са смятали, че подобно нещо би могло да се случи. Тук ключовата дума е почит. Цялата магия, която сте приписвали на тези божества, е ваша сега! Вие сте единствените пазители на енергийното пространство на цялата планета и вече не ви се налага да го делите с досегашните му съдържатели. Повярвайте ми, те не си тръгват с тъга!

Човекът на Новата епоха е умиротворен. Умиротворен е, понеже вижда в перспектива и разбира какво става. Понякога наричаме това състояние "негарантиран мир". Изразът може да ви изненада, но означава онзи вид покой, който изпитвате дори когато наоколо цари хаос. Възможно е да сте в центъра на някакви смутни събития, но да изпитвате пълен покой. Защото се чувствате сигурни в плана, който сами сте изготвили и изпитвате покой, независимо какво става. Сега ви казваме, скъпи, че можете да посрещнете с вътрешен мир дори смъртта на любим човек, знаейки, че той я е планирал, преди да дойде. Вече сме говорили за тези неща и за ролята на мъката и скръбта. Може би някои от вас наскоро са изгубили скъп човек, но знайте, че сега той е тук и ви обича! Виждате ли цялостната картина, пристигането и заминаването?... и единството на планетата за всички вас? Човекът на Новата епоха е наясно, че той е собствените си предци! На това му се казва кармичен хумор! Представяте ли си как сами си оставяте послания отново и отново, за да ги потърсите и намерите. Вие принадлежите към всички култури и раси, дори докато седите в тази стая и четете тези редове. Това е отличителната черта на човека на Новата епоха.

Търпение

Последното качество на човека на Новата епоха затруднява повечето от вас; но с течение на времето ще го овладеете. Търпение и търпимост. Защото човекът на Новата епоха е толерантен към непросветления си съсед и колкото и елементарно да ви звучи, едва ли ще го осъзнаете, докато не го изпитате лично. Когато другите ви критикуват, именно вашата търпимост и душевен мир и търпение ще ви помогнат да им отвърнете с любов, защото ще видите, че те също са в процес на израстване и няма да ги съдите. Едно от най-прекрасните качества на човека от Новата епоха е, че вместо да започне да с« защитава, когато го обвинят, той се застъпва за обвини теля и му изпраща любов. Това не е трудно, тъй като ще бъде част от природата ви като човек на Новата епоха И макар противниците ви да са яростни, вие няма да ги осъждате. Защото ще ги възприемате като част от собствения ви процес, какъвто сте го планирали. Те са в живота ви по взаимно споразумение, но когато вашата карма е неутрализирана, става невъзможно да ви извадят от търпение. А и за тяхното израстване е важно да бъдат в живота ви. Скъпи мои, задължително трябва да разберете това. Някои от тях може никога да не постигнат вашето просветление и все пак те вървят по своя път подобно на вас. Те по нищо не се различават от вас. Заедно сте планирали да сте тук и те си имат своя собствен път и пътуване. Да съдите другите е все едно да съдите себе си, защото всеки човек е част от вашия колективен план.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Искам да попитам, защо автора не спомена за колко други да речем в Див Свят не са споменати
Анонимен
Автора е *ът= е изпа тил явно
Анонимен
Иде,иде САМ ТОЙ иде, да помага той!
Анонимен
"Красив е живота на ангелите,ти ще сполучиш в живота,слушай гласа на ангелите..."Учителя
Коментирай
loading...