Назад до Питта конституция

Питта конституция

  1. Питта конституция
  2. Психологическа природа на Питта
  3. Сексуалност на Питта
  4. Кариера на Питта
  5. Сезонна и всекидневна дейност на Питта
  6. Външност на Питта

Кариера на Питта

Областта на материалните придобивки е най-удобната седалка за съществуването за Питта. Наистина няма прегради в действения свят, които овенът да не може да прониже със своите лазери. Когато всички други са се провалили, представителите на този тип ще продължат да атакуват и да се стремят към целта си и в крайна сметка ще успеят.

Огнените хора са истинско чудо. Те заслужават нашите аплодисменти и благодарност за пионерската работа, на която не е способен нито един друг тип. Те са родени за централната сцена на живота и ние трябва да ги оставим там с дължимото им уважение. Получила това признание, Питта ще продължи с цялото си сърце да върши своите исполински задачи; в противен случай, ако се наложи, ще изгори дори мястото, на което седи, но няма да се откаже от дължимото й внимание.

Слънчевата мощ на този тип осветява действения свят - това е мая лампата на раджа или прогресивната активност (на материално ниво). Докато Кафа посреща естествено земните и майчини нужди на нашата Вселена, а Вата се бори за правилните дейности - сила и знание, мястото на Питта е в дейностите, които носят прогрес на планетата. Те са администраторските, управленческите и пионерските сили на земята. Онзи, който застане на пътя им, ще бъде обгорен до загуба на съзнание. Запалили такива ярки, видими фарове сред спокойствието и стремежа към летене на другите типове, Питтите изправени пред най-трудното от обичайните предизвикателства. Всеки ден са готвят за Стогодишната война, най-вече е добре наточени мечове. Тяхната арогантност не се дължи на факта, че другите ги пренебрегват или им завиждат, а от непознаването на собствената им природа. Истинската им сила се развива от търпението и уважението към другите. Те могат да се пърлят и обгарят непрекъснато, ако не научат елементарния урок на зачитането. Важно е Питта да изпълнява тези садхани, които запалват съчувствието и намаляват осъждане то на другите.

От голямо значение за всички типове е да знаят, че значимостта на съществуването на другия не е само твърдение. Всеки живот е еднакво важен. Различават се само по делите си и степента на своята индивидуална еволюция. Карма е дарът, който ни води тук, но дхарма е благословията, която определя истинските ни резултати. Кармата на огнените хора е раджастична - това е природата на световната активност Когато упорито забиват пети в земята, представителите на този тип започват да се връщат назад в тамас, застоялия, инертен принцип. Питта не трябва да поглежда надолу, тъй като уроците за нея се намират напред, в гуната на саттва. Саттва е състояние на равновесие, тя е хармонията на трите гуни. Това е най-висшето състояние, което могат да достигнат смъртните Саттва е нашата способност да познаем удивителната любов на космическия стремеж. Именно тук необузданият, млад, бушуващ огън се обуздава в студено излъчване. Питта има най- голям потенциал да стане саттвична, хармонична и нежна по природа, ако прояви желание да работи неуморно върху своето его.

Най-подходящи за нейните представители са президентските и директорските постове както в правителства, така и в организации. От тях обикновено стават прекрасни дизайнери, архитекти, инженери и учени. Изявената им далновидност ги кара да преследват пионерски цели. Те се изявяват в дейности, свързани с висшите технологии, като космическите програми и военните.

Проницателността на Питта е по-голяма от тази на нейните партньори. Човекът овен е способен да създаде значими, прогресивни творби в областта на изобразителните изкуства и дизайна. Като водач Питта е ненадмината и нейната смелост, настоятелност и енергия нямат равни на себе си.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Свързани продукти

СОРИОН КРЕМ ПРИ СУХА, СЪРБЯЩА И ЛЮЩЕЩА СЕ КОЖА -  50 гр.
40.87
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Розалия
Не се видях в нито един от типовете, описани като мои. Все пак Ви благодаря!
Коментирай
loading...