🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Фън Шуй в интериора

Структурни елементи

  1. Структурни елементи
  2. Прозорци
  3. Скосени елементи
  4. Стълби
  5. Греди
  6. Ъгли
  7. Колони

Изглежда, че в условията на съвременния живот интериорният фън шуй ни въздейства повече от екстериорните дадености, като планините и реките. И служебната обстановка, и домът, влияят върху поведението ни във външния свят - ин въздейства на ян. Поведенческите модели и жизненият ход на човека могат да се определят просто по структурата, формата и подреждането на мебелите в стаите, които той обитава.

Търсейки позитивна, здравословна ци. Коридорите са вените и артериите, които придвижват ци от стая в стая. А мебелите, растенията и вътрешните врати превеждат ци през помещенията. Дори най-красивият и впечатляващ интериор може да крие зародиши на проблеми, различими единствено за тренираното око на фън шуй експерт.

Градацията на въздействие във Фън Шуй е отвън навътре. Затова първо се избира място за дома, после се проектира и се строи самата сграда, накрая се избират помещения и се обзавеждат. Екстериорът е с по-голямо влияние от интериора. Взаимодействието на Ин с Ян е двустранно и обратимо.

* редактор - Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй

1. Структурни елементи

Изглежда, че в условията на съвременния живот интериорният фън шуй ни въздейства повече от екстериорните дадености, като планините и реките. И служебната обстановка, и домът, влияят върху поведението ни във външния свят - ин въздейства на ян. Поведенчески
Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...