🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Живот и лечение с Аюрведа

Аюрведа терапии

  1. Аюрведа терапии
  2. Освобождаване на чувствата
  3. Физическо очистване (Панча карма)

Цел на всички терапевтични усилия в Аюрведа е да се установи равновесие между вата, питта и кафа. В глава 4 бе обяснено, че болест възниква тогава, когато се наруши равновесието помежду им.

Според аюрведическото учение започването на каквато и да е форма на лечение (независимо дали с медикаменти или иглотерапия, хиропрактика, масаж, алопатия и други), която се провежда без предварително очистване на отровите, причинили болестта, предизвиква още по-дълбоко проникване на тези отрови в тъканите. Едно повърхностно лечение може да доведе до симптоматично подобрение на заболяването, но по този начин няма да бъде повлияна основната причина на болестта и проблемът ще възникне отново под същата или друга форма.

В Аюрведа има две форми на лечение: отделяне (изхвърляне) на отровите и неутрализиране на отровите. Тези две форми могат да се прилагат както на физическо, така и на емоционално ниво.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Това много помага, браво ????????
гггггггггггггггг
Консултирай се със специалист. Виж в нета за добър.
Nessi
Моля помогнете ми! Преди време преживях емоционален стрес, оттогава немога да се освободя от чувство на гняв, вина, тревожност, сякаш немога напълно да го преодолея. Постоянно се стискам да не избухна и прочие! Как да се освободя от тези чувства! Моля Ви кажете ми.......
Виж още отзиви
Коментирай
loading...