Назад до Хатори: Незададеният въпрос

Хатори: Незададеният въпрос

  1. Хатори: Незададеният въпрос
  2. Ключът към освобождението
  3. За другите същества
  4. Другите измерения

За другите същества

Вирджиния: По какъв начин това, което правим на Земята, влияе върху останалите светове?

Хаторите: Издигането на една планета, което фактически става във вашата ситуация, има огромен отзвук и въздействие, защото се сменя октавата. Все едно да слушате как някой свири на пиано, използвайки клавишите в средата на клавиатурата. След това абсолютно внезапно да започне да свири една октава по-високо, при което музиката се променя радикално и всичко, свързано с нея, също ще се промени. Точно това се случва тук.

Когато Земята преминава към по-високо измерение, по-висока честота, е засегнато всичко, свързано със Земята, а това включва всички организми, а не само хората. Засегната е вашата Слънчева система и по силата на закона за резонанса е засегната и останалата част от Вселената и дори останалите измерения. Така че това, което ще се случи, е нещо твърде положително и то е много интересно за онези, които разбират процеса, и за онези, които разполагат със средствата да пристигнат тук и да го наблюдават.

Вирджиния: По какъв начин пристигат тук, за да наблюдават?

Хаторите: Интересен феномен. Някои от тях извършват смяна на осъзнаването и са в състояние да свият времето и пространството и наистина да изпратят част от своето осъзнаване да бъде тук, въпреки че физически не присъстват. Други култури и цивилизации са открили как да пренасят себе си чрез това, което вие бихте могли да наречете астрално пътуване, и те присъстват тук във фините сфери, присъстват физически, но във фините сфери. Има, разбира се, и цивилизации, които са овладели способността да се пренасят физически, използвайки това, което вие наричате пътуване в космоса, въпреки че терминът не е съвсем точен по начина, по който обикновено се схваща. Но е физическо средство. А съществуват и други, още по-езотерични начини, така че е налице огромно разнообразие от средства да се дойде тук, в този край на Вселената. Тъй като новината, че в този край на Млечния път става нещо важно, се е разпространила много бързо, се наблюдава голямо раздвижване от страна на представителите на другите цивилизации.

Вирджиния: От гледна точка на процесите, които тези същества използват, за да пристигнат тук, каквато и да е причината, има ли някаква скрита опасност за хората по отношение на това кой какъв е и кое какво е? Как един човек да разбере кой от тях е приятелски настроен? Ако някой се появи физически, като това, което ние наричаме НЛО, как може хората да се защитят енергийно, когато се срещнат с такива същества?

Хаторите: Е, добре, енергетиката на това е изключително сложна, защото когато имате същество, което се е появило физически в реалността на третото измерение от някое друго измерение, със или без превозно средство, за разлика от тези, които присъстват тук само със своето осъзнаване, е налице вибрационно поле, различно от вашето. Сложността на ситуацията се определя и от това от кои измерения пристигат те, от техните намерения и т.н.

Ето защо ние отново се връщаме към този съвет и причината за това не е желанието ни да опростим нещо, което е извънредно сложно. Даваме го, защото това е най-доброто средство за защита, както и защото е най-доброто средство за издигане на съдбата на човека. Нашият съвет е "да обичате", защото любовта е най-висшата вибрация, фундаменталната октава, фундаменталният тон, който резонира в цялата Вселена и във всички измерения. Този тон е тъканта, която държи световете и атомите заедно. Той е основата на взаимната свързаност на всички неща.

Този фундаментален тон, тази фундаментална вибрация, ако влезете в нея, става непроницаема, става непреодолима и тогава нищо не може да ви навреди. Това вибрационно поле на любовта е все едно да бъдеш обгърнат от поле от светлина, чиято чистота не може да бъде преодоляна. Не говорим за любовта по начина, по който я разбират повечето хора, а за любовта като цялостна вибрация, която е толкова мощна, че резонира във всички фини тела и всъщност създава един хармоничен резонанс. Вътре в този любящ хармоничен резонанс вие сте защитени, ако желаете да използвате този термин, въпреки че той не е съвсем прецизен, защото когато се намирате в това любящо състояние, няма от какво да се защитавате. В тази истинска, дълбока вибрация можете да се срещнете с всяко същество от всеки край на известната и неизвестната Вселена и да сте в безопасност. Така че едно от нейните предназначения е защита при среща с извънземните, но сама по себе си тя е много по-важна от това свое приложение.

Вирджиния: Благодаря. В такъв случай твърдите, че хората, които са били отвличани и са имали неприятни изживявания с извънземни същества през последните десетилетия, нямаше да имат такива контакти, ако бяха в състояние на любов?

Хаторите: Отговорът не е толкова прост. Възможно е било да бъдат отвлечени, но нямаше да бъдат наранени. Нямаше да е възможно да бъдат наранени. Ние не твърдим обаче, че тези, които са били отвличани, правили са им присаждания и/или са имали отрицателни преживявания, не са обичали. Не твърдим това. В допълнение към възможната карма тяхната хармония не е била достатъчно силна, за да ги защити. Въпросът се свежда просто до това колко силна е вашата хармонична вибрация.

Вирджиния: Това ли е причината при групова медитация хората да създават тази по-висша хармония?

Хаторите: Там, където се съберат двама или повече души, които обичат, възниква една трета сила, която е по-мощна от сбора на отделните сили, както са ви учили в училище.

Вирджиния: Имате ли някакви коментари във връзка многото контактьори, които днес осигуряват информация, от гледна точка на критерия, който трябва да използваме при приемането на информацията, пристигаща от ниво, по-високо от собственото ни ниво на съзнание?

Хаторите: Преди всичко не приемайте автоматично, че понеже информацията идва от някое безплътно същество, от същество, което не е в материално тяло, то е по-умно от вас или че неговата информация е по-ценна от информацията, която бихте могли да получите от друг човек. Само защото дадено същество няма тяло, съвсем не означава, че то е умно. Съществуват голям брой несъзнателни същества без тела. Срещали сме се с много от тях (... смях...). Но от гледна точка на здравия разум бихме ви предложили да използвате двете фундаментални сили, които като хора притежавате. Това са силата на сърцето и силата на ума или на това, което вие наричате проницателност.

Не приемайте безкритично за истина това, което ви се съобщава. Филтрирайте го през сърцето и отбележете как го чувствате - усетете дали то е истина. И след като го прекарате през сърцето, използвайте логиката и способността си за разсъждение, за да го изследвате. Не приемайте нещата пасивно, просто съгласявайки се, че информацията, която ви се предоставя, е истина. Проучете цялостно информацията. Проверете я и вижте дали ще издържи проверката. И след това я проверете в живота си и вижте дали работи. Това важи и за всичко, което ние ви казваме!

Вирджиния: Във връзка с това има някои безплътни същества, които казват, че трябва да ни присадят имплантанти, които ще ни помогнат да се издигнем, и в момента се води дискусия дали това е добре. Бихте ли казали нещо по този въпрос?

Хаторите: Да приемеш нещо в себе си, което не е в хармония с теб или не е част от твоето същество, е не просто глупаво, но може да е и твърде опасно. В себе си притежавате всичко, което е необходимо, за да се издигнете по спиралата до най-високите състояния на съзнанието. Всички те са във вас под формата на зародиш.

Не е необходимо да се добавя каквото и да е отвън. Всичко, което трябва да се направи, е да обработите почвата на своето същество, така че семената да могат да поникнат и да дадат плод. Това се прави с помощта на любовта, състраданието и ума или проникновението.

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...