Назад до Вата конституция

Вата конституция

  1. Вата конституция
  2. Психологическа природа на Вата
  3. Сексуалност на Вата
  4. Кариера на Вата
  5. Сезонна и всекидневна дейност на Вата
  6. Външност на Вата

Външност на Вата

Представителите на Вата имат склонност към строго скроените модели, но се нуждаят от омекотени линии и падащи на дипли дрехи, които да неутрализират присъщата им острота. Други пък може да решат да украсят с всевъзможни тоалети и бижута издълженото си, слабо тяло на антилопа. Дрехите са нужни на този тип както за изолация, така и за придобиване на увереност. Никой не може да бъде по-елегантен от една Вата, облечена и декорирана по подходящ начин. Облеклото осигурява необходимото допълнение за сухите, слаби и недохранени представители на тази доша. Повечето най-актуални модели са пример за Вата външност, макар много от тях да нямат Вата телосложение. Вата може да си позволи набори, волани и всякакви фантазии в облеклото, въпреки че въздушните хора последни биха се сетили за подобно нещо.

За всички се препоръчват семпли, елегантни облекла от естествени тъкани, но цветовете, моделите, типът плат и бижутата са различни за различните типове. Тъй като Вата е естет по природа, тя може да се облича и много красиво, стига да насочи вниманието си към този проблем. Нейните лековити камъни и метали са аметист, сребро и злато.

Топлите и успокояващи земни нюанси, каквито са червените, оранжеви и зелени тонове и всички техни комбинации, вдъхват на Вата увереността, която има нужда да излъчва.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 3 оценки

Свързани продукти

КОМПЛЕКТ КАМЪНИ ЗА ЗОДИЯ СКОРПИОН
8.80
лв
100% Естествени камъни
КОМПЛЕКТ КАМЪНИ ЗА ЗОДИЯ РИБИ
8.80
лв
100% Естествени камъни
КОМПЛЕКТ КАМЪНИ ЗА ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ
8.80
лв
100% Естествени камъни
МОНОКРИСТАЛ АМЕТИСТ - релаксира и успокоява
19.80
лв
100% Естествени камъни
НАТУРАЛЕН АМЕТИСТ – камъкът на промяната
6.00
лв
100% Естествени камъни
СОРИОН КРЕМ ПРИ СУХА, СЪРБЯЩА И ЛЮЩЕЩА СЕ КОЖА -  50 гр.
40.87
лв
Изненада при поръчка над 60 лв.

Отзиви

Дара
Аз останах, поразена! Дори аз самата не бих могла толкова точно да се опиша. А неточностите ще отнеса към факта, че съм 40 % Вата.
Много точно описание, багодаря!
Отговаря от части, защото никой човек не е 100 една или друга доша. Всеки има от трите типа, като един или два са преобладаващи!
Анонимен
neshto ne otgovaria
Анонимен
polovinata vqrno no dr ne
Виж още отзиви
Коментирай
loading...